roj - Śro 11 Lut, 2015 jeszcze a propos rau to tu jest miszcz biciwo (zwrotkami się nie jaram aż tak bardzo)
Kenet - Śro 11 Lut, 2015 Wam się serio ten Tedego kawałek podoba albo to z tym kotem ?Kamill - Śro 11 Lut, 2015 Teraz się tego słucha na mieście. Miałeś chorą noge nie wychodziłeś to nie wiesz.PiTT - Śro 11 Lut, 2015
moi byli wilanowscy sasiedzi podczas libacji lubili zapuszczac najlepsze szlagiery disco polo
ktorego razu poniosl ich chyba melanz i podczas skakania ktorys musial dobre wyebac o glebe bo jeblo jakby samolot spadl... chwila ciszy i jakis krzykow i znowu ogien
nie ma co wybrzydzac, "ona tanczy dla mnie" jest zawsze na propsie! roj - Śro 11 Lut, 2015 mi się serio podobają te kawałki PiTT - Śro 11 Lut, 2015 inaczej brzmia na lapsie a inaczej na sluchawkachKenet - Śro 11 Lut, 2015 Bałbym się tego tedego puścić na słuchawkach w trosce o mój słuch.PiTT - Śro 11 Lut, 2015 mowa o rau
tede mi nie podchodzisiema - Czw 12 Lut, 2015 A z innej bajki, co Wy na to?
roj - Czw 12 Lut, 2015
Kenet napisał/a:
Bałbym się tego tedego puścić na słuchawkach w trosce o mój słuch.
bardzo dobrze, że nie każdemu się podoba to samo bo byśmy się wszyscy na koncercie figot fagot nie pomieścili Kenet - Czw 12 Lut, 2015 Trafił jak Tyson w podbródek.
Alexxx - Czw 12 Lut, 2015
Nie mogę przeboleć Braci FF...Kenet - Pią 13 Lut, 2015
Alexxx napisał/a:
Nie mogę przeboleć Braci FF...
Jeszcze się nawrócisz
Anonymous - Pią 13 Lut, 2015 tez tego kurwa podjaru nie kumamBonczek - Sob 14 Lut, 2015 Dobrze ze jest nas więcej