Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Anonymous - Sob 13 Gru, 2014 wolałbym sobie w kolano strzelic niz kupic paska za 160k PiTT - Sob 13 Gru, 2014
rabarbar napisał/a:
wolałbym sobie w kolano strzelic niz kupic paska za 160k
tez prawda, ale...
korzystne finansowanie robi swoje
co innego jak ktos bogaty i ma 160k w kieszeniu
wtedy to wiadomo ze inny kierunek michool_vt - Sob 13 Gru, 2014 miałem wizję nowej mazdy 3, ale żona się przejechała golfem i bardziej jej pasuje...
wydaje mi się że znalazłem argument ostateczny w postaci "czy kupiłbyś 4 letniego golfa 1,4tsi?" i odpowiedz była oczywista
ale właściwie dają za grosze 5letnia gwarancję , a potem i tak pójdzie w świat... dobrze kombinuje? czy łykam marketingowy chlam jak pelikan?MoRToN - Sob 13 Gru, 2014 mk7 jest zajebisty. Bierz to.PiTT - Sob 13 Gru, 2014 znajomy ma golfa 7 tsi tylko tego cos kolo 120 kuca i sobie chwali
absolutnie bym sie nie przejmowal opowiesciami o awariach, masz 5 lat gwar to co Cie to obchodzi was79 - Sob 13 Gru, 2014 W sumie vw to pierwsze auto z trzech nowych, z jakimi miałem do czynienia, że zero awarii na gwarancji.Loko - Sob 13 Gru, 2014
michool_vt napisał/a:
miałem wizję nowej mazdy 3, ale żona się przejechała golfem i bardziej jej pasuje...
wydaje mi się że znalazłem argument ostateczny w postaci "czy kupiłbyś 4 letniego golfa 1,4tsi?" i odpowiedz była oczywista
ale właściwie dają za grosze 5letnia gwarancję , a potem i tak pójdzie w świat... dobrze kombinuje? czy łykam marketingowy chlam jak pelikan?
O 1,4 tsi w sumie chuja mogę powiedzieć, bo ma przejechane 6 k km
Jedyne co wiem, to że mało pali, bo krowa pasek ma spalanie podobne do clio, a jak wiadomo po jazdach dzika clio nic nie pali Na trasie na wschód PL gdzie nie ma niczego i drogi to tylko jednopasy i ciągle zabudowane wiec jazda dość spokojna 70-120, na 350 km wyszło średnie 5,8, to jak dla mnie mega mało jak na ciężkie auto z 4 osobami na pokładzie.
Też miałem obawy co do silnika, ale po konsultacjach w końcu poszło.
Nie myślałes o Okcie? PiTT - Sob 13 Gru, 2014 tak szczerze mowiac to szukajac fury do 150k w sedanie chyba bym rozwazyl lexa is'f z 2008r z przelotem 63tys za 140 tys
ale wracajac znowu na ziemie to taki pastuch 150KM w dieslu powiedzmy w sredniej opcji za 120k (w takim setupie lepiej wyposazony niz mazda 6 z bena) jest calkiem ciekawa opcja na nowe autoAnonymous - Sob 13 Gru, 2014
PiTT napisał/a:
tak szczerze mowiac to szukajac fury do 150k w sedanie chyba bym rozwazyl lexa is'f z 2008r z przelotem 63tys za 140 tys
dobrze gada!!dac mu wódki !!!PiTT - Sob 13 Gru, 2014 lex jest niezla opcja,
znajdz auto typu m3, s4, c63 z pl salonu z pelna dokumentacja, niskim przelotem i dobra cena...
takiego lexa mozna spokojnie znalezc, nie mowiac juz o gs'ach ktorych tez mozna troche znalezc od 1szego wlasciciela
gdyby tak bylo z bmw to by bylo pieknie Loko - Sob 13 Gru, 2014 Albo może w ogóle chcesz rocznego Paska z 6 k km przelotu.
Pewny, bo ode mnie, dobrze dopasiony:
nawi, dwustrefowa klima, roleta elektryczna, skrętny bizenon, keyless access, kiera multifunkcja, 17', czujniki parkowani przód tył, czujniki świateł, wycieraczek, spadku ciśnienia w oponach.
Wyjdzie na pewno nie wiele więcej niż nowy golf. PiTT - Sob 13 Gru, 2014 sorry oszukalem nieco
http://otomoto.pl/lexus-is-f-sport-C33633956.html
mniejszy przelot, nizsza cena Anonymous - Sob 13 Gru, 2014 ale widze ze za 30k jurków mozna spokojnie szarpnąć c63 z niemcowniPiTT - Sob 13 Gru, 2014 c63 mimo mega dzwieku jakos mi nie podchodzi
zmienilem zdanie o pasku b8, jest nudny i brzydki, nie kupilbym go
audi rs4 avant, zarowno szybkie jak i ladne, czego chciec wiecej PiTT - Sob 13 Gru, 2014 jezdzil ktos countrymanem s? nadaje sie to jako rodzinne auto? http://otomoto.pl/mini-co...-C32933636.html