Jakarti - Wto 27 Sty, 2015 trzeba czytac ze zrozumieniem
wiesz co to teoria stosunkow międzynarodowych?
- Teoretycznie istnieje możliwość, że może nastąpić inwazja Rosji na Polskę. Jednak zdecydowanie się przez Rosję na taki krok musiałoby oznaczać, że jest ona w narożniku i nie ma innego wyjścia - mówił gen. Stanisław Koziej w "Kontrwywiadzie" RMF FM. Jak dodał szef Biura Bezpieczeństwa Narodowego, "na razie chyba tak nie jest".
i teoretycznie taka mozliwosc istnieje.
a to ze ludzie sie grzeja tak jak Ty to juz ich nerwy Anonymous - Wto 27 Sty, 2015 tia,teoretycznie to w ciagu najblizszej doby moze dojść do ogólnoświatowego konfliktu nuklearnegoJakarti - Wto 27 Sty, 2015 zalozmy ze dzieki tej teorii przygotuje plan na wypadek takiej inwazji dzieki ktoremy uda sie ewakuwoac ludzi
wtedy tez taky debil by byl?
do wszystkiego trzeba podchodzic z dystansem Rabe.
do Pitta juz nie mowie - on juz jest stracony Anonymous - Wto 27 Sty, 2015 Kuba,ja ostatnio mam ogromny dystans do wszystkiego,rzekłbym nawet ze wyjebane po całości na wszystko,to po prostu taka luzna dygresja była
Pamietajmy ze Pentagon ma scenariusz nawet na inwazje obcych PiTT - Wto 27 Sty, 2015 to media manipulujo
szczegolnie upodobali sobie tego czlowieka do cytowania
zauwaz ze rok temu to on najczesciej wypowiadal sie o realnym zagrozeniu wybuchu 3WS i w pierwszej kolejnosci uderzeniu w PL
dla mnie wypowiedzi tego czlowieka sa skandaliczne
jesli jest realne zagrozenie to zupelnie inna sytuacja
tu mamy klasyczny przyklad siania paniki
poza tematem
po 22 na tv2 jest premiera dokumentu o obozach zaglady... szykuje sie ciezki material, ale sadze ze kazdy powinien zobaczycAlexxx - Śro 28 Sty, 2015 Ktoś chętny na "poprawę humoru"?
Test: Kto zarobił w zeszlym roku więcej, Ty czy Warren Buffett? http://pennystocks.la/warren-buffett/Jakarti - Śro 28 Sty, 2015 napisało, hello mr Gates Anonymous - Śro 28 Sty, 2015 nie poprawiło mi to humoru,zjebało do koncapcs - Śro 28 Sty, 2015 ja nie mam nic przeciwko tradycyjnym inwestorom, ale takich juz jest malo albo tez cierpia od spekulacji. Warren jest naprade ok, czesto mowi rzeczy, ktore wkur... innych bogaczy, Sam fakt, ze nie boi sie byc osoba publiczna swiadczy, ze ma czyste rece.
Najwyzszy czas, zeby calkowicie zakazac obrotu instrumentom pochodnym, one juz od dawna nie sluza do hedgingu a wylacznie do spekulacji i sa czystym hazardem. I dzieki nim jakis sredni fundusz moze dojebac jakas gielde, walute czy inny surowiec.Bonczek - Śro 28 Sty, 2015