Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Dylemat przy zakupie nowego auta z grupy VAG
PiTT - Wto 06 Paź, 2015 dzisiaj odbylismy mini spota wroclawskiego
marek, lukasz i ja
bardzo mile spotkanie - w koncu fajnie sie spotkac po latach wirtualnych dyskusji
i obowiazkowe lajtowe po obwodnicy... pelnym ogniem do odcinki...
nie no zart oczywiscie, po prostu zrobilismy sobie rundke testujac elastycznosc niespelna 300KM
nie ma co pisac, to po prostu idzie
niestety dzwieku brak, ale to moze byc zaleta tego auta bo jest totalnie uniwersalne i czy samemu czy z rodzina, przemieszczasz sie sprawnie i szybko bez poczucia dyskomfortu
wnetrze wg mnie ladniejsze niz w cuprze, na bank wiecej miejsca
bialy lakier w polaczeniu z czarnym kolem i szklanym dachem daje mega dobry efekt wizualny
fajna fura dla osob ktore na serio nie czuja wew. potrzeby polozenia kluczyka bmw na stole w knajpie... pewnie to kwestia paru lat i postrzeganie marki skoda zmieni sie znacznie... przy cenach obecnych modeli nie moze byc inaczej
vw wskoczy w polke audi, skoda w vw a audi... no wlasnie... pewnie z potrzeby rynku podniosa tylko ceny i bedzie git Marek23 - Wto 06 Paź, 2015 Zauważ ze nie wyciągnąłem kluczyka na stół
Fajnie sie było spotkać.B-Rey - Śro 07 Paź, 2015 Marek, Tobie Skoda nie bierze oleju? Jaki masz przebieg obecnie?Marek23 - Śro 07 Paź, 2015 62 tys, sprawdzam od czasu do czasu, bez ubytków na razie.Alexxx - Śro 07 Paź, 2015 tylko OCTA!
Marek23 - Śro 07 Paź, 2015 Rolka za ponad tydzień prawdę powie Alexxx Marek23 - Śro 07 Paź, 2015 Rolka za ponad tydzień prawdę powie Alexxx Miniac - Śro 07 Paź, 2015
Marek23 napisał/a:
Rolka za ponad tydzień prawdę powie Alexxx
Rolka z czym? Może MINI przyjadę Miniac - Śro 07 Paź, 2015 .Marek23 - Śro 07 Paź, 2015
Miniac napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Rolka za ponad tydzień prawdę powie Alexxx
Rolka z czym? Może MINI przyjadę
Chyba chodźmy już na karty. Nie chcę dostać od X 380 hp i nie chcę być widziany jak się scigam z mini Tomcat - Czw 08 Paź, 2015 Właściciel Mini też pewnie nie chce być widziany jak rozmawia z właścicielem Skody i to jeszcze w luźnych spodniach. Gokarty to słuszne rozwiązanie Miniac - Czw 08 Paź, 2015
Tomcat napisał/a:
Właściciel Mini też pewnie nie chce być widziany jak rozmawia z właścicielem Skody i to jeszcze w luźnych spodniach. Gokarty to słuszne rozwiązanie
W punkt Marek23 - Czw 08 Paź, 2015 Bo powiem ze to nalewki!!!!Kenet - Czw 08 Paź, 2015 Jakby co to prosze o info, mam skodę kombi i na gokarty też się chętnie wybiorę Marek23 - Czw 08 Paź, 2015 Czyli i z rolki i na kartach dostanę. Super