Peter w nagrode na najblizszym zlocie otrzymasz tak sama naklejke QUICKSILVERA
hehe dziekuje
witam nowego forumowicza :564:Anonymous - Pią 02 Cze, 2006 cos sie forum wali, bo czasem nie moge odpisywac na posty
mam nadzieje ze niebawem spotkamy sie na spocie. co prawda bez scigania, bo auto na dotarciu bedzie (albo jeszcze go nie bedzie i bede sluzbowym) Peter - Pią 02 Cze, 2006 hmmm na dotarciu...czy to cos takiego jak na avatarze?Anonymous - Pią 02 Cze, 2006 nie hehe evo8 to nie bedzie bedzie to moj czarny "silent killer"Jakarti - Pią 02 Cze, 2006 witamy, witamy ale przedstaw sie kompletnie co to za samochodzik , co tam masz pod maska itp my tu rodzinna mamy atmosferke i nic nie ukrywamy Loko - Pią 02 Cze, 2006 Powituje powituje, ale pucuj no się tutaj co to za auto Anonymous - Pią 02 Cze, 2006 Jakarti, Loko, na razie mam tylko na papierze czekam na odbior... w zamowieniu mam na wrzesien, ale kombinuje jak by to zrobic zeby bylo w czerwcu, bo na lipiec juz mam zalatwione hehe
black amethyst, evo9, 280hp, p01 na bilsteinie, xenach +turbo timer, a po jakis 3-5k km stage gt340. tylko negocjuje cene jak na razie stage gt340:)Loko - Pią 02 Cze, 2006 No to ładnie evooo nigdy mnie nie będzie na niego stać To ja rozumiem, ze jak już odbierzesz i dotrzesz to dasz się przejechać Anonymous - Pią 02 Cze, 2006 zobaczymy...
mnie tez nie stac na ten samochod, ale w firmie trafil sie dobry kontrakt i firma kupuje zobaczymy jak bede stal z funduszami na paliwo hehe
mialem wybor miedzy evo9 a wypasiona 407Coupe.
btw. bede w krk na pewno na jakis weekend, to na Wasz spot moge wpasc.. za CH Zak. jezdzisz, czy gdzies indizej?
ps. "Tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą czytać tematy na tym forum." nie chce tego miec Loko - Pią 02 Cze, 2006 MAm nadzieje, że dobrze przekalkulowałęś koszty utrzymania evo
A co do ścigania, to za ch , to nie jest klimat który mi odpowiada, zbyt niebezpiecznie i za dużo "nieodpowiedniego towarzystwa" .Anonymous - Pią 02 Cze, 2006 ja w krakowie mieszkalem krotko zeby sie zorientowac co i gdzie i tam kiedys mi kumpel powiedzial ze jezdza, to podjechalem... wypilem piwko i wrocilem jak przyjade evo mam ustawke z jakimis 3 evo. mini spot robimy Jakarti - Pią 02 Cze, 2006 z uprawnieniami musisz troszke poczekac
wykazac sie , pogadac itd.. ogolnie musimy sie poznac a potem to sie zobaczy.. cierpliwosci Anonymous - Pią 02 Cze, 2006 Jakarti, ja nie jestem facet z ulicy hehe
jutro Borassa przycisne
kto tu jeszcze adminuje? Loko - Pią 02 Cze, 2006 To na taki mini spot z pod znaku 3 diamentów to chętnie wpadne , a czym jezdziłeś/jezdzisz przed evo?Jakarti - Pią 02 Cze, 2006 hehehehe... trzeba bylo od razu.. to poczekaj na Adminkow tylko Cie zobacza i zaraz bedzie wszystko zrobione.