To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

Peter - Pią 02 Cze, 2006

Rudecki napisał/a:
Peter w nagrode na najblizszym zlocie otrzymasz tak sama naklejke QUICKSILVERA :D

hehe dziekuje :D

witam nowego forumowicza :564:

Anonymous - Pią 02 Cze, 2006

cos sie forum wali, bo czasem nie moge odpisywac na posty :(

mam nadzieje ze niebawem spotkamy sie na spocie. co prawda bez scigania, bo auto na dotarciu bedzie (albo jeszcze go nie bedzie i bede sluzbowym) :)

Peter - Pią 02 Cze, 2006

hmmm na dotarciu...czy to cos takiego jak na avatarze?

nie :) hehe evo8 to nie bedzie :) bedzie to moj czarny "silent killer"
Jakarti - Pią 02 Cze, 2006

witamy, witamy ale przedstaw sie kompletnie :D co to za samochodzik , co tam masz pod maska itp :D my tu rodzinna mamy atmosferke i nic nie ukrywamy :D
Loko - Pią 02 Cze, 2006

Powituje powituje, ale pucuj no się tutaj co to za auto :D

Jakarti, Loko, na razie mam tylko na papierze :) czekam na odbior... w zamowieniu mam na wrzesien, ale kombinuje jak by to zrobic zeby bylo w czerwcu, bo na lipiec juz mam zalatwione :) hehe
black amethyst, evo9, 280hp, p01 na bilsteinie, xenach +turbo timer, a po jakis 3-5k km stage gt340. tylko negocjuje cene jak na razie stage gt340:)

Loko - Pią 02 Cze, 2006

No to ładnie evooo nigdy mnie nie będzie na niego stać :D To ja rozumiem, ze jak już odbierzesz i dotrzesz to dasz się przejechać :D :D

zobaczymy...
mnie tez nie stac na ten samochod, ale w firmie trafil sie dobry kontrakt i firma kupuje :) zobaczymy jak bede stal z funduszami na paliwo :) hehe
mialem wybor miedzy evo9 a wypasiona 407Coupe.

btw. bede w krk na pewno na jakis weekend, to na Wasz spot moge wpasc.. za CH Zak. jezdzisz, czy gdzies indizej?

ps. "Tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą czytać tematy na tym forum." nie chce tego miec :P

Loko - Pią 02 Cze, 2006

MAm nadzieje, że dobrze przekalkulowałęś koszty utrzymania evo :D
A co do ścigania, to za ch , to nie jest klimat który mi odpowiada, zbyt niebezpiecznie i za dużo "nieodpowiedniego towarzystwa" :D .

ja w krakowie mieszkalem krotko zeby sie zorientowac co i gdzie :) i tam kiedys mi kumpel powiedzial ze jezdza, to podjechalem... wypilem piwko i wrocilem :) jak przyjade evo mam ustawke z jakimis 3 evo. mini spot robimy ;)

z uprawnieniami musisz troszke poczekac :)
wykazac sie , pogadac itd.. ogolnie musimy sie poznac :D a potem to sie zobaczy.. cierpliwosci :) :) :)

Jakarti, ja nie jestem facet z ulicy :) hehe
jutro Borassa przycisne :P
kto tu jeszcze adminuje? :>

Loko - Pią 02 Cze, 2006

To na taki mini spot z pod znaku 3 diamentów to chętnie wpadne :D , a czym jezdziłeś/jezdzisz przed evo?

hehehehe... trzeba bylo od razu.. :) to poczekaj na Adminkow ;) tylko Cie zobacza i zaraz bedzie wszystko zrobione.