ziom, ty nigdzie nie jedziłeś ...
jedynie twoja stara dostawała za darmo kolonie z zakładu pracy i cie wysyłała na nie
ziom, RAZ w życiu byłem na koloniach (w Limanowej) i to na dodatek 3 dni bo się rozchorowałem i rodzice po mnie przyjechali taxi z Wawy żeby mnie zabrać jak najszybciej - mieli wtedy malucha i szkoda im było się męczyć tyle km, więc wzięli taxi 125p
potem jeździłem już na poważne wyjazdy służbowe, kursy nurkowania, szkoły przetrwania i obozy ciężkiej pracy martin.h - Pią 24 Lip, 2009
KonradMK napisał/a:
mieli wtedy malucha i szkoda im było się męczyć tyle km, więc wzięli taxi 125p
Burżuazja Michał - Pią 24 Lip, 2009 pierdole, zdejmuje kominiare jak ide na roboteLoko - Pią 24 Lip, 2009
KonradMK napisał/a:
Michał napisał/a:
ziom, ty nigdzie nie jedziłeś ...
jedynie twoja stara dostawała za darmo kolonie z zakładu pracy i cie wysyłała na nie
ziom, RAZ w życiu byłem na koloniach (w Limanowej) i to na dodatek 3 dni bo się rozchorowałem i rodzice po mnie przyjechali
Ta pewnie inne dzieci Ci dokuczały i Cie biły Michał - Pią 24 Lip, 2009 ja już mu powiedziałem ostatnio jak był u mnie
on to taki mundraliński jest, pier.doli kocopały tylko
i za to basia z jolą z grupy 2 , tomek z zuzią z 7 i jasio z 3 mu doj.ebały w piaskownicy bo sie wymądrzałOSKAR - Pią 24 Lip, 2009
Michał napisał/a:
basia z jolą z grupy 2 , tomek z zuzią z 7 i jasio z 3 mu doj.ebały w piaskownicy bo sie wymądrzał
hahahhahahahahah
co za tekst Jakarti - Sob 25 Lip, 2009
Kondziu Globtroter napisał/a:
potem jeździłem już na poważne wyjazdy służbowe, kursy nurkowania, szkoły przetrwania i obozy ciężkiej pracy
i tak CI to nic nie dalo Vlodarsky - Nie 26 Lip, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Vlodek: farbowałeś sie za młodu czy teraz ???
eminem to mój brat... tak wyszło bo nie chciałem się od niego różnić za bardzo
Michał napisał/a:
ale widać ze kiedyś tatuś sprzedawał te citroeny
był dziengi , był lans, włodziu, morze, surfing, zagramanica ...
ja w tych czasach jedziłem ze starymi maluchem nad bałtyk
bywało, że pracował 3 doby w warsztacie Jacek - Pon 27 Lip, 2009
co tu dużo mówić, miejsce załadunku Michał - Pon 27 Lip, 2009 haahahha
dobre Mick - Pon 27 Lip, 2009 - dlaczego Bart?
- BOMI nie mógł się na tym zdjęciu pojawić?
Jakarti - Pon 03 Sie, 2009 hehehe ten dalej to kulka