Techniczne - Klatka - jak ? co ? czemu tak ? ahaaa... rozumiem
faldzip - Wto 26 Lis, 2013
Cytat:
Ja chcę mieć koniecznie pasy mocowane do klatki
To powiedz to temu co bedzie robil klatke. Ja mam od schefflera i mam poprzeczke na pasy bo powiedziałem, ze taka chce Kenet - Wto 26 Lis, 2013 O to mi chodziło:
Kamill - Wto 26 Lis, 2013 Huj z tym ze cie pasy nie przytrzymają. Ważne ze zgodne z J Kenet - Wto 26 Lis, 2013 To tylko taka ciekawostka, w ramach hasła "jak już robić to chociaż dobrze".Cartoon - Wto 26 Lis, 2013
Kenet napisał/a:
Czy ktoś może ogarnąć coś na zasadzie polecenia - w sensie żeby cena i termin były bardziej przystępne niż dla pierwszego lepszego tzw. człowieka z ulicy. Ktoś coś może pomóc/polecić?
http://www.spidergarage.pl/rasta - Wto 26 Lis, 2013 Co do terminow u Kozaka to znajomy wlasnie zadatkowal kletke u niego. Na ten moment auto wstawia w czerwcy, no chyba, ze cos wypadnie z kolejki
Oczywiscie swiadczy to o tym, ze Kozak pewnie jest Kozok.M - Wto 26 Lis, 2013 Dobry motyw. Trzeba przejsc kurs spawania i mozna kokosy robic
Raściak co ty na to? Kamill - Wto 26 Lis, 2013
M napisał/a:
Dobry motyw. Trzeba przejsc kurs spawania i mozna kokosy robic
Raściak co ty na to?
Myśle że 30stego można podjąć pierwsze próby spawania.GeKo - Wto 26 Lis, 2013
Kenet napisał/a:
Compact i tak nigdzie nie wystartuje wyżej bo to nie ma homologacji, więc klatka nie musi być mega profi
Z mojej strony, jak w załączniku jest że mają być śruby przy stopach to mają być, ktoś to w jakimś celu wymyślił.Barejka - Wto 26 Lis, 2013
M napisał/a:
Raściak co ty na to?
sam kurs pewnie nie wystarczy trzeba jeszcze zaczerpnac troche wiedzy jak zbudowac klatke, a pozniej juz tylko spawac Jaco - Wto 26 Lis, 2013
M napisał/a:
Raściak co ty na to?
rasta - Śro 27 Lis, 2013
M napisał/a:
Raściak co ty na to?
Już dawno do tego wniosku doszedłem.M - Śro 27 Lis, 2013 Ja mówię poważnie Piotrek, warunki masz, narzędzie trzeba tylko kupić a ze spawania falultetu nie trzeba robić tylko trochę praktyki GeKo - Śro 27 Lis, 2013 TaaaaM - Śro 27 Lis, 2013 No Taaa