Ogłoszenia komercyjne - [08PSS] 08 Pit Stop Service s.c.
Anonymous - Czw 12 Lut, 2009 Taki artyzm jak zdjęcia nastoletnich kurefek z naszej klasy robione przed lustrem
Marcel, całe forum apeluje do Ciebie - rób foty APARATEM, nie komórką CHRZANEK - Czw 12 Lut, 2009
Marcel 08 napisał/a:
czegoś tu brakuje
Wg mnie głowicy ??kubas - Czw 12 Lut, 2009 a wedlug mnie niutonometrow Kamilbike - Pią 13 Lut, 2009 We wtorek sie pojawie u chlopakow na wymiane baku, zapomnialem Marcelowi powiedziec ze chetnie tez dorzuce wymiane rozrusznika do listy prac Anonymous - Pią 13 Lut, 2009 ok jestes chlopaku zapisany na wt na 10:00 - zapraszamy i pzdrCHRZANEK - Pią 13 Lut, 2009 Marcelli - ile musiał bym przygotować za zdjęcie 4 opon z felg aluminiowych ??anjas - Sob 14 Lut, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Marcelli - ile musiał bym przygotować za zdjęcie 4 opon z felg aluminiowych ??
ale zdjęcie robione aparatem czy komórką?
bo komórką podobno Marceli robi za free.
Anonymous - Wto 17 Lut, 2009 18" / 9
szybko się zrobiło przed garażem
i jeszcze ruda grażyna do nas trafiła Anonymous - Wto 17 Lut, 2009 Stf was zayebie jak dojedzie do domu i zobaczy że nie ma opon Kamilbike - Wto 17 Lut, 2009 Andre, jak dojedzie... PIekna jest ta felga u STFa. Na sniegu to babcia z balkonikiem jest nawet szybsza od Punto Michał - Śro 18 Lut, 2009
Cytat:
i jeszcze ruda grażyna do nas trafiła
ojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaCHRZANEK - Śro 18 Lut, 2009 Dziś byłem i ja
08 PSS uratowało mi zycie
W nocy zrobie update o foty...MoRToN - Śro 18 Lut, 2009 Wyssali jad ?
Anonymous - Śro 18 Lut, 2009
MoRToN napisał/a:
Wyssali jad ?
noł
wstrzykneli trucizne i Radek teraz ma coś w klimacie Crank Michał - Śro 18 Lut, 2009 dodtatkowo nie wychamowałem sowim zajebisty cabrio i sie wpie.rdoliłem w tego białego porszaka który stoi u chłopaków ... ja pieeeeeeerdooooooleeeeeeeee
lampa, zderzak, błotnik, kierunek dolny i górny do smiecy ...