Rudello - Wto 13 Sty, 2009 PCS - sabotażysta Anonymous - Wto 13 Sty, 2009 Łżeta!!!!!!!!!!!!! Jakie 6 vs 4!!! Pcs aka horace grant nie daj się!!! Podpisano senior paczka zwichniete sciagno od nieudanych alejupòw,
Kuziwa pierwszy raz jestem w miarę z siebie zadowolony po dzisiaj. Chcialbym z tego miejsca pozdrowić swoja drużynę!!Rudello - Śro 14 Sty, 2009 A ja chciałbym pozdrowic SWOJA i TWOJA drużynę pP - Śro 14 Sty, 2009 ja tylko wspomne tym co niebyli, w jaki sposób marcelito zakończył ten równy pojedynek - bieg bieg prawie połowa rzut długo sługo nic tablica obręcz kosz pcs - Śro 14 Sty, 2009 chcialbym nieobecnym wytlumaczyc ze wpuszczono mnie raptem na zastepstwo do druzyny przeciwnika na ostatnie 2 minuty z 60ciu rozegranych.
Wtedy wlasnie zaparowaly mi okulary i nie widzialem podan od kolegow z "nowej" druzyny ...
dzieki ze mnie namowiliscie, bede wpadal.
aha, boli mnie dupa, nie pamietam czy sie wywrozilem czy to jak swiatlo w szatni zgaslo, ktos cos pamieta? ...Anonymous - Śro 14 Sty, 2009 Freeman podrapales mi buzie!!!!! MoRToN - Śro 14 Sty, 2009 Uuuu... ostro dziewczyny.Anonymous - Śro 14 Sty, 2009 a ty morton nie umiesz grac??FreeMan - Śro 14 Sty, 2009
To Ty mi malo reki nie zlamales idac z Marcelem na czołowke...
ps. skrecilem sobie wczoraj kolano.... dzis to czuje.FreeMan - Śro 14 Sty, 2009
JIMEK napisał/a:
a ty morton nie umiesz grac??
pewnie na PS2 tylko.MoRToN - Śro 14 Sty, 2009 niestety. gra w kosza mnie konczy sie zawsze powybijanymi palcami a i w tablice ciezko trafić zasad tez nie znam, jakies kroki wołaja ciągle...MoRToN - Śro 14 Sty, 2009 Jak sie przerzucicie na noge to chetenie wpadne Anonymous - Śro 14 Sty, 2009
FreeMan napisał/a:
ja ?? kiedy gdzie ??
ty, wczoraj, policzek!
no to sie kuruj, ciekawe jak kostka mikolajaAnonymous - Śro 14 Sty, 2009
MoRToN napisał/a:
Jak sie przerzucicie na noge to chetenie wpadne
bardzo chetnie!! np. HHkosh wtorek czwartek-niedziela HHpilka! ta sala jest bardzo spoko do tego tez!FreeMan - Śro 14 Sty, 2009
JIMEK napisał/a:
FreeMan napisał/a:
ja ?? kiedy gdzie ??
ty, wczoraj, policzek!
no to sie kuruj, ciekawe jak kostka mikolaja