To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

Michał - Sob 13 Cze, 2009

hehhehe
co sie działo wczoraj przed platą i dzisiaj na kacu rano
ja oski i kuba tłuczemy sie na sekundy w ryszardzie.
2:40 - ja
2:52 - jakarti
2:59 - osc

heheh mistrzostwo swiata.

Jakarti - Sob 13 Cze, 2009

zeby nie bylo - trasa arbuzowa.
jest jeszcze jedna we francji 11,2 km gdzie sie lata po 200km/h.. strach w oczach, smierc na miejscu..

piekna sprawa.
mialem przyjemnosc ostatnio grac w prologue dzieki uprzejmosci Jimka i niestety moim zdaniem forza vs prologue vs richard.. bez porownania richard wygrywa.. tzw miodnosc siega sufitu mieszkania przedwojennego..

michal ogarnia niesamowicie, potrafi wyjsc z sytuacji bez wyjscia :)
oskar tez nie jest kiepski ale nie wie co to zimna krew.. jak juz idzie dobrze to wywali na doslownie ostatnim zakrecie..
ja sie dopiero ucze - wczoraj pocisnalem po raz 1 i gdybym mogl to gralbym do tej pory. plery mnie strasznie bola ale emocje neizapomniane..

podsumowujac - co potwierdza nawet lublę - na kacu jezdzi sie najlepiej!!

Michał - Nie 14 Cze, 2009

Cytat:
zeby nie bylo - trasa arbuzowa.

Cytat:
jest jeszcze jedna we francji 11,2 km gdzie sie lata po 200km/h.. strach w oczach, smierc na miejscu..

jakartiego specjalnosc, ja jednak sie boje tak szybko dopierdalać w lesie, poważnie. Mam jakiegoś bloka , zwalniam

Cytat:
mialem przyjemnosc ostatnio grac w prologue dzieki uprzejmosci Jimka i niestety moim zdaniem forza vs prologue vs richard.. bez porownania richard wygrywa.. tzw miodnosc siega sufitu mieszkania przedwojennego..

dodałbym miodność + realizm

Cytat:
michal ogarnia niesamowicie, potrafi wyjsc z sytuacji bez wyjscia

jestem po dwoch drinach i dopiero teraz ide jak cyborg. dokręcone 6, corolla wrc, pełen żar , kwituje wynikiem 2:37

Cytat:
oskar tez nie jest kiepski ale nie wie co to zimna krew.. jak juz idzie dobrze to wywali na doslownie ostatnim zakrecie..

oskar jest mistrzem. Na 20 odcinków, przejedzie jeden. Generalnie rolki przez przód to jego specjalnosc. Podpala sie strasznie, nasz cały oski :)

Cytat:
ja sie dopiero ucze - wczoraj pocisnalem po raz 1 i gdybym mogl to gralbym do tej pory. plery mnie strasznie bola ale emocje neizapomniane..

taaaaaaaaaaaaa, juz pod koniec CAŁEGO DNIA GRANIA , musiałem sie grubo napocić zeby cie dojsc

Cytat:
podsumowujac - co potwierdza nawet lublę - na kacu jezdzi sie najlepiej!!

baaaaaaaa !! :D
ide dalej czesać czasy

Michał - Wto 16 Cze, 2009

nie wiem jak ale chyba nie poprawie tego czasu
wczoraj zrobiłem 2:37:09, szybciej sie chyba nie da :/

qbus - Sob 20 Cze, 2009

http://polygamia.pl/Polyg..._Turismo_5.html

ciekawe czy to prawda...

M - Pią 03 Lip, 2009

hehehehehehehe

http://www.gamezilla.pl/c...graczy-w-quakea

Michał - Sob 04 Lip, 2009

hahhaha
zajebiste !!!!
najlepsze never give up :D

k-mart - Wto 07 Lip, 2009

z cyklu xbox vs ps

dwom ziomkom padly x'y, ukazal sie slynny "ring of death".
Bylem bliski kupna x'a, a jednak zdecyduje sie na ps wlasnie z powodu tych usterek (przegzanie procka)

pP - Wto 07 Lip, 2009

kej.. jeżeli przerabiali to mają problem.
ja np. też zobaczyłem pewnego dnia czerwony ring, wbiłem nas stronę MS, wpisałem numer fabryczny, po chwili wydrukowałem list przewozowy, spakowałem, nastepnego dnia był u mnie kurier i zabrał konsolę, po 5 dniach x był u mnie w starej obudowie a nowym wnętrzem.. działa super :D

btw co do gierek to wczoraj ściągnałem Richarda BR..
ale gierka wymiata.. chowa się wszystko co do realizmu.. przyznam, że na klawiaturze gra się super ciężko ale trudno się oderwać!

anjas - Wto 07 Lip, 2009

k-mart napisał/a:
z cyklu xbox vs ps

dwom ziomkom padly x'y, ukazal sie slynny "ring of death".
Bylem bliski kupna x'a, a jednak zdecyduje sie na ps wlasnie z powodu tych usterek (przegzanie procka)

kurcze, ja z X'em nie miałem nigdy problemu, ale nie gram godzinami...
Ale jak czasem poczytam tematy o usterkach Pleyaka na forum PS3 to aż się boję włączać konsole. Raz już miałem wrażenie, że coś się obsrało, bo konsola się zawieszała po włożeniu płytki do napędu, ale twardy reset (wyłaczenie z kontaktu na kilka minut) pomogło.

Michał - Wto 07 Lip, 2009

Cytat:
btw co do gierek to wczoraj ściągnałem Richarda BR..
ale gierka wymiata.. chowa się wszystko co do realizmu.. przyznam, że na klawiaturze gra się super ciężko ale trudno się oderwać!

:jupi: :jupi: :jupi:
ma kierownice ? jak nie ma to musi kupić, wtedy zaczyna sie jazdaaaaa

PiTT - Wto 07 Lip, 2009

mi w Xie padła grafika
1 telefon do MS i przyjechał kurier, zabrał konsolę i po 2-3 tyg. miałem naprawioną w domu
wszystko oczywiście free
jesli chodzi o wsparcie techniczne to jak dla mnie MS rulez
a teraz podobno w nowych konsolach wyeliminowali problem przegrzewania i już się nie zdarza
mimo wszystko bym brał znowu Xa a ew. jako dodatek PSa

Jakarti - Wto 07 Lip, 2009

Michał napisał/a:
:jupi: :jupi: :jupi:
ma kierownice ? jak nie ma to musi kupić, wtedy zaczyna sie jazdaaaaa

klawa = wrazenie 5
kiera = wrazenie 100 :D

taka jest mniej wiecej roznica. nie wyobrazam sobie leciutkiej kontry przy 140 na klawiaturze :)

pP - Wto 07 Lip, 2009

ile kosztuje kiera + pełna wersja gry?
k-mart - Wto 07 Lip, 2009

za x'em glownie przemawia cena.