kamil - Wto 25 Paź, 2011 no jak ma być na żywo to po Bejrucie nabiera to nowego znaczenia Stare już, ale od czasu do czasu warto przypomnieć.
http://www.youtube.com/watch?v=jc3ZAs17uAg
Natomiast kilkukrotnie słuchając albumów tej Pani, a później słuchając tego samego materiału na żywo szczena opada
martin.h - Sob 05 Lis, 2011 martin.h - Sob 05 Lis, 2011 Od wczoraj debiutancki singiel Video Games/Blue Jeans przesłuchałem chyba z 50 razy i ciągle nie mogę przestać.
martin.h - Śro 09 Lis, 2011 martin.h - Czw 10 Lis, 2011 Jeśli jest głos, który może mnie doprowadzić do orgazmu to właśnie ten
Maciusiowy - Czw 10 Lis, 2011 głos przypominający raczej grzmocące się małpy, ale są różne upodobania GeKo - Czw 10 Lis, 2011 No cóż ludzie nie wiele się od małp różnią Teledysku nie widzialem wiec sie na jego temat nie wypowiadam.martin.h - Pią 11 Lis, 2011
Maciusiowy napisał/a:
głos przypominający raczej grzmocące się małpy, ale są różne upodobania
Nie słyszałem nigdy grzmocących się małp, ale jeśli kobiecy przechrypnięty głos jest podobny to mnie to nie przeszkadza Cartoon - Pią 11 Lis, 2011 martin.h - Nie 01 Sty, 2012 13 minut, które zrobiło mi mizerię z mózgu, tylko trzeba słuchać głośno
martin.h - Pon 02 Sty, 2012 To mnie też ostatnio rozwaliło, szczególnie początek miażdży