M - Pią 08 Paź, 2010 hehehe Panowie szalejecie z tymi telefonami
Trochę jak baby z torebkami i butamiBonczek - Pią 08 Paź, 2010 Jednak nadal każdy ma po jednym PiTT - Pią 08 Paź, 2010 nic z tych rzeczy, po prostu czasami nie ma co sugerować się reklamami i pierwszym wrażeniem
niektóre uwagi mogą być przydatne przy wyborze telefonu strick - Pią 08 Paź, 2010 A ma ktoś w domu jakiś starszy, dobry telefon do sprzedania?Michał - Pią 08 Paź, 2010 może być z tarczą ?pP - Pią 08 Paź, 2010
PiTT napisał/a:
htc hd2
no i w tym problem..to jest badziew a do tego na windowsie.. ja pisałem o htc desire PiTT - Pią 08 Paź, 2010
pP napisał/a:
PiTT napisał/a:
htc hd2
no i w tym problem..to jest badziew a do tego na windowsie.. ja pisałem o htc desire
aha
czyli desire ma inny ekran?
z tego co wiem też pojemnościowy
akurat że windows to kwestia dyskusyjna bo niektórzy się tym jarają że mają mega dużo aplikacji, mnie to szczerze mówiąc wali
cieszy mnie to że automapa działa jak należy Bonczek - Pią 08 Paź, 2010 6310i interesuje? Bart - Nie 10 Paź, 2010
iQ napisał/a:
Czy ktos z was uzytkowal Nokie E75? Chce na dniach kupic ten telefon i nie chcialbym byc niemilo zaskoczony
nigdy w życiu!
Mam taki telefon i jestem baardzo średnio zadowolony. Kupiłem nowy w sierpniu zeszłego roku i używałem go jeszcze kilka dni temu. Zaletą na pewno jest klawiatura qwerty, pisze się szybko i wygodnie, ale... oprogramowanie nie wyrabia, telefon się ciągle wiesza, nie ogarnia szybko wydawanych kilku poleceń jednego po drugim. Ostatnio w ramach psikusów sam sobie jakieś klawisze naciskał, także w trakcie rozmów. Generalnie - raczej nie polecam, może ja źle trafiłem. Muszę go do serwisu oddać póki gwarancja obowiązuje, może coś zdziałają. Akumulator też szału nie robił - ładowałem go codziennie (tyle, że czasem naprawdę sporo rozmawiam, czasem jakiś internet). Aaaa, jeszcze jedna dość istotna zaleta - telefon upadł mi kilkanaście/kilkadziesiąt razy, z różnych wysokości, na różne nawierzchnie - działa dalej
Fakt faktem, z zewnątrz wygląda jakby po nim stado koni przebiegło.GeKo - Nie 10 Paź, 2010
PiTT napisał/a:
mam obecnie htc hd2
d) dotyk jak w iphonie, który dotąd był wzorem niedoścignionym
początkowo może się tak zdawać, jednak w codziennym użytkowaniu wcale nie jest tak kolorowo, iphone jest był i pewnie będzie dużo bardziej precyzyjny, szczególnie przy pisaniu
mnie windows wkoorwia na potęgę, więc na nic mi te wszystkie aplikacje, fakt, mam wgraną automapę i chyba tylko dlatego jeszcze go nie sprzedałem, ale absolutnie nie jest tak poręczny jak iphone z którego można było na lajcie pisać i dzwonić 1 ręką
coś czuję że niebawem będę się pozbywał swojego htc
Zaktualizuj porządnie soft a poczujesz różnice. Niestety brandowane telefony to w większości zamulona kupa. moja kuzynka też narzekała że budzik że coś tam że sramto. I już chciała sprzedawać. Odpaliła nowy ROM + wszelkie poprawki i jak inny telefon.
A jakbyś jednak nie chciał tego robić i się z nim rozstać to daj znaka PiTT - Nie 10 Paź, 2010
GeKo napisał/a:
PiTT napisał/a:
mam obecnie htc hd2
d) dotyk jak w iphonie, który dotąd był wzorem niedoścignionym
początkowo może się tak zdawać, jednak w codziennym użytkowaniu wcale nie jest tak kolorowo, iphone jest był i pewnie będzie dużo bardziej precyzyjny, szczególnie przy pisaniu
mnie windows wkoorwia na potęgę, więc na nic mi te wszystkie aplikacje, fakt, mam wgraną automapę i chyba tylko dlatego jeszcze go nie sprzedałem, ale absolutnie nie jest tak poręczny jak iphone z którego można było na lajcie pisać i dzwonić 1 ręką
coś czuję że niebawem będę się pozbywał swojego htc
Zaktualizuj porządnie soft a poczujesz różnice. Niestety brandowane telefony to w większości zamulona kupa. moja kuzynka też narzekała że budzik że coś tam że sramto. I już chciała sprzedawać. Odpaliła nowy ROM + wszelkie poprawki i jak inny telefon.
A jakbyś jednak nie chciał tego robić i się z nim rozstać to daj znaka
pierwsza rzecz jaką zrobiłem po kupnie to właśnie wgranie nowego nieobrandowanego ROMu 1.66
ogólnie nie jest problemem to że się wiesza itd. nawet muszę przyznać że jest stabilny, ale sam telefon jest nieporęczny i nie podpasował mi za bardzoMichał - Nie 10 Paź, 2010 ale sie wczoraj nasrałem z koleżanką z krakowa ...was79 - Nie 10 Paź, 2010 ostra bania PiTT - Nie 10 Paź, 2010
Michał napisał/a:
ale sie wczoraj nasrałem z koleżanką z krakowa ...