michool_vt - Czw 02 Lip, 2009 siema, niestety to nie moje niestety nie było mnie tam wogoleJanusz - Czw 02 Lip, 2009 Grif.. to Ty na miłkach jechałeś na bagażniku białej jetty z przednim zderzakiem w łapie....??Anonymous - Czw 02 Lip, 2009 Ja prowadziłem , i ja też wy k.u.rwi.łem w rów ze aż zderzak sobie odpadł Janusz - Czw 02 Lip, 2009
grifin010 napisał/a:
Ja prowadziłem , i ja też wy k.u.rwi.łem w rów ze aż zderzak sobie odpadł
prawie wjechałes na mój namiot..... frajerze
czyli Cie widziałem ale nie zwróciłem uwagi za to na miłkach staliśmy obok siebie bo foty masz z miejsca w którym stałem Maciusiowy - Czw 02 Lip, 2009
Janusz napisał/a:
Grif (...) jechałeś na bagażniku białej jetty z przednim zderzakiem w łapie....??
ja tak codziennie do pracy jeżdżę, tylko dla urozmaicenia raz siedzę na bagażniku, a raz na masceAnonymous - Czw 02 Lip, 2009
Janusz napisał/a:
grifin010 napisał/a:
Ja prowadziłem , i ja też wy k.u.rwi.łem w rów ze aż zderzak sobie odpadł
prawie wjechałes na mój namiot..... frajerze
czyli Cie widziałem ale nie zwróciłem uwagi za to na miłkach staliśmy obok siebie bo foty masz z miejsca w którym stałem
Szkoda ze sie nie wylegitymowałeś rozglądałem się za osobami , które miały by koszulki HH.org jednak nie widziałem a Ty Januszku byłeś tak blisko Janusz - Czw 02 Lip, 2009
grifin010 napisał/a:
Szkoda ze sie nie wylegitymowałeś rozglądałem się za osobami , które miały by koszulki HH.org jednak nie widziałem a Ty Januszku byłeś tak blisko
bo moja koszulka leży u qbusa 106 - Nie 12 Lip, 2009 onboard holka - daje rade
http://www.youtube.com/watch?v=1pEGBknybW4Vlodarsky - Nie 12 Lip, 2009 nawet znalazł chwile, żeby machnąć komuś ręką po wyjściu z szykany hehefydi - Nie 12 Lip, 2009 ładnie leci sobie w tych partiach w lesie. chyba bym tam wrzeszczał jak panienka GeKo - Pon 13 Lip, 2009 Kilka moich wypocin:
I na pierwszy rzut Znajdź Niemego
Przy trasie Mikko rozdawał autografy
Ruskij kosmodrom
Człowiek nie wielbłąd pić musi
Po lewej ludzie lasu, po prawej najszybszy Lanos świata
Delegat ds. Bezpieczeństwa
pP - Pon 13 Lip, 2009 fajne zdjęcia!!! klimatyczne!106 - Pon 13 Lip, 2009 bardzo mi sie podobaja... przylozyl sie pan Anonymous - Pon 13 Lip, 2009 Znalazłem Niemego Co wygrałem ?? Gaydek - Pon 13 Lip, 2009 Fotki pierwsza klasa .