Właśnie tak mi się wydawało że Ligota to tam gdzie upalaliśmy fajne miejsce na rallysprint ale nie na rajd. Fajne foto Niemy - Sob 07 Maj, 2011 iQ - Sob 07 Maj, 2011 A teraz zagadka: z ktorego auta odpadlo to cos co lezy przed autami?Niemy - Sob 07 Maj, 2011 to dziura w asfalcie, tylko zaznaczona starymi oponami iQ - Sob 07 Maj, 2011 rallyfilip - Pon 09 Maj, 2011 Galeria sekcja-rajdowawas79 - Pon 09 Maj, 2011
Niemy napisał/a:
to dziura w asfalcie, tylko zaznaczona starymi oponami
polatałem tam wczoraj po mokrym
auto nieźle sie zasyfiło106 - Czw 16 Cze, 2011 chyba calkiem fajne zawody sie szykuja
zawodnicy, którzy wystartowali w Świdnickim dostali imienne zaproszenia na Prząśniczkę i mieliśmy mieć za free - niestety okazało się, że 500 pln ale za to sobotnie odcinki całkiem nieźle się zapowiadają, niedziela to już pachołkolandia...Kuner - Pią 17 Cze, 2011 Ja się waham czy jechać. Z jednej strony fajna impreza, z drugiej zawodnicy z licencją R2 są traktowani jak zbędny mus. Do poneidziałku podejmę decyzję ale mam jakiś niesmak Mick - Pią 17 Cze, 2011 jedź, będzie wesoło Kuner - Pią 17 Cze, 2011 Pewnie pojadę ale ponarzekać mogę. Z chęcią zapłacę to wpisowe itp ale żeby chociaż w regulaminie podany był numer konta
Wszystko robione dla zawodników z R i R1 matt - Pią 17 Cze, 2011 kurcze, wygląda naprawdę sympatycznie, rozumiem że z R i R1 nie płaci się za nic?! to w takim razie za czyją kasę pojedzie ten rajd? za to co 3ligowcy się zgłoszą, zwabieni możliwoscia jazdy "obok" rpp-owców i rsmp-owców? natomiast podoba mi się dwudniowy format imprezy, wpisowe też nie jest wyśrubowane jak na 2 dni i 48 km w sumie, pomijam fakt drugiego dnia ze ma charakter bardziej sprintowy.... kurcze muszę to przemyśleć, ale wtedy rsmśląska nie pojedziemy całych
Mick, chyba się mylisz: z regulaminu:
Wysokość wpisowego wynosi 500 PLN (250 PLN – Runda A, 250 PLN – Runda B) płatne
przelewem na konto Organizatora dla zawodników z Licencja RII, wpisowe dla zawodników z licencja R oraz RI pokrywa organizator. faldzip - Śro 19 Paź, 2011 Do kogo moglbym podjechac z moim saxo (w Warszawie), zeby mi powiedzial czego brakuje mi do startow w RD3L? Regulamin regulaminem (czytalem i mniej wiecej wiem), ale wiadomo, ze lepsza bylaby ocena kogos, kto w tym siedzi i ogarnia (robi np. BK albo co).GeKo - Śro 19 Paź, 2011 Do 3 ligi nie ma za duzych wymogów
klatka zgodna z zał. J
fotele pasy
2 gaśnice i to chyba wszystko.
Nie wiem czy folie są obowiązkowe.