Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [zakup grupowy] z oferty Kam Racing
M - Wto 15 Gru, 2009 komplet na dziób i rufę, w zestawie są trytytki wiec to rzeczywiscie mogą być twoje.k-mart - Wto 15 Gru, 2009 jak zrobic ten wlacznik do rozrusznika?Anonymous - Wto 15 Gru, 2009
eM napisał/a:
komplet na dziób i rufę, w zestawie są trytytki wiec to rzeczywiscie mogą być twoje
zamawiałem 2 komplety więc to chyba nie moje. Ale trytytki chętnie przyjmę, tego nigdy za wiele
k-mart napisał/a:
jak zrobic ten wlacznik do rozrusznika?
wpinasz włącznik w przewód plusowy do elektromagnesu, najlepiej przez przekaźnikjarek-malopolska - Śro 16 Gru, 2009 to jak z zamówieniem, już złożone czy jeszcze czekamy na kogoś/na coś ?? martin.h - Śro 16 Gru, 2009
jarek-malopolsk napisał/a:
to jak z zamówieniem, już złożone czy jeszcze czekamy na kogoś/na coś ??
Już złożone, nie bedzie żadnych zmian. Termin realizacji... 5 dni.Tomcat - Czw 17 Gru, 2009
martin.h napisał/a:
5 dni.
o huy w dupę... właśnie tego się bałem.wasq - Czw 17 Gru, 2009 czyli na swieta stuff bedzie u nas ?? martin.h - Czw 17 Gru, 2009
Tomcat napisał/a:
martin.h napisał/a:
5 dni.
o huy w dupę... właśnie tego się bałem.
5 dni forumowych
wasq napisał/a:
czyli na swieta stuff bedzie u nas ??
Raczej wątpię, musieli by to wysłać dzisiaj, a i tak pewnie do świąt by nie doszło, a trzeba jeszcze przelewy zrobić.
Czekam na odpowiedź w sprawie ceny jak i ewentualnego rabatu.martin.h - Czw 17 Gru, 2009
Cytat:
Dear Marcin.
We are unable to get powerflex at the moment as their factory has had a fire, they are in the process of moving to a new premises and replacing their moulds so they will not be manufacturing until next year.
We also do not have a clio mk1 strut brace in stock.
The rest of the items comes to £1040
Shipping to Poland comes to £115 for two large boxes by UPS
Total £1155
We can take payment through the website so you can pay on credit card (I will provide a link) or we can take payment through IBAN banking transfer.
Kindest regards
Kev
Pytanie co robimy? Zapytałem jeszcze o rabat bo chyba o nim zapomniał i niestety wysyłka jest płatna i to nie mało.fydi - Czw 17 Gru, 2009
martin.h napisał/a:
Zapytałem jeszcze o rabat bo chyba o nim zapomniał i niestety wysyłka jest płatna i to nie mało.
To może mu przypomnij, ze na zlecenie czekamy kilka miesięcy i że pisał o wysyłce za free. kurw tępy anglik!
właśnie przeczytałem
martin.h napisał/a:
We also do not have a clio mk1 strut brace in stock.
napisz mu żeby zjadł gówno sobie!koma600 - Czw 17 Gru, 2009 ehh dupa dupa osrał nas jeszcze za przesyłkę chce i bez rabatu to wo gule się nie kalkuluje,,Przem_106 - Czw 17 Gru, 2009 Ja na takich warunkach odpadam, chyba, ze cos sie zmieni.koma600 - Czw 17 Gru, 2009 ja też dziękuje tak jak przem_106Tomcat - Czw 17 Gru, 2009 martin walcz, bo inaczej chyba się 3 miesięczne pitolenie pójdzie je**ć całkowicie... z tą odpłatną przesyłką gościa chyba ostro popier.doliło. łaskawie odpisuje nam raz na miesiąc i jeszcze chce nas skasować jakbyśmy zamawiali jedną podkładke pod śrubę do Azerbejdżanu... co za paranoja.Młody Papież - Czw 17 Gru, 2009