To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [track day] Wyrazów 16.08.09

martin.h - Nie 16 Sie, 2009

Ja właśnie wróciłem, impreza jak zwykle super (choć mogłoby być troszkę chłodniej). No i miło było poznać nowe twarze na czele z mistrzem Maliniakiem :jupi:
Niemy - Nie 16 Sie, 2009

panowie dawac foty i filmiki !!

bylo super ekstara mega !!

Marek23 - Nie 16 Sie, 2009

Stf napisał/a:
podobno Marek miał przyjemność pierwszy raz w życiu oglądać ogarniającego kierownika bmw.

Kolo ogarniał, ale jechał na wyścigowym sliku, Loko na F1 gsd3 był o pół sekundy wolniejszy, więc sorry, ale jak na rwd to nie zniszczył systemu. Saxo na wyścigowym sliku by go zmłóciło. Parę aut było niecałą sekundę za nim. Według mnie bez hitu, więc
nie dogaduj Stefek, bo się doigrasz...

Impreza zajebista, najebka dzień wcześniej przednia, świnie z panieńskiego to wieśniary jakich mało. Maliniak to koleś z innego świata, ziom z Geko zna się gdzieś tak 10 razy lepiej na rajdach niż ja. Wszystkie fury zajebiste, czasy przeszok. Ade daje rady, tylko astra coś w słąbiej formie. Andre nawet wracając z toru szedł wszystko, Keja pies przytył, ale za to R5 latało jak szok. Z resztą wszystko trudno opisać.

Willi Fydiego to najpiękniej prowadzące się fwd jakim miałem przejemność się przejechać.

nox - Nie 16 Sie, 2009

Czyli bmw objechało wszystkich ?? :D ;D
Stf - Nie 16 Sie, 2009

fakty są takie że zanim koleś się pojawił wyśmiałeś go pierwszy, a on przyjechał i po prostu zrobił swój czas. nie ważne czy był 10sek przed loko czy 0,01 sek. był pierwszy i tłumaczenie że coby było gdyby nie miał slicka lub gdyby inni mieli lepszego jest... Gdyby było w 2 stronę zapewne nie tłumaczyłbyś gościa w bmw.

Gratki dla Wszystkich, szczególne dla Loko - w Radomiu było widać że ogarniasz, tutaj to się mocniej potwierdziło. Brawo!

Anonymous - Nie 16 Sie, 2009

było wpytowo na torze, jak i dzień wcześniej :D zajebisty weekend. Jestem wyjebany jak ruska dziwka.
EkipaMEGAAA

Foty zaraz wrzucam

Marek23 napisał/a:
Andre nawet wracając z toru szedł wszystko

ee? :> wlekliście się ;) Chwile później zeszło ze mnie ciśnienie i było spokojnie

Qukie - Nie 16 Sie, 2009

Też dopiero dotarłem przed kompa, było bardzo miło polatać :jupi:

Fotki zapewne jutro na wieczór bo trochę się tego narobiło ;D

Stacho - Nie 16 Sie, 2009

Czyli BMW nie pojechało słabo a juz myślałem ! :)
Michał - Nie 16 Sie, 2009

ałdre - dajesz karwa te foty :D

daje karwa, daje. 300 mega wiec chwile potrwa
Bart - Nie 16 Sie, 2009

uff, na szczęście mnie nie będzie na zdjęciach :]

..no może ktoś trochę podobny abo co

Michał - Nie 16 Sie, 2009

Cytat:
daje karwa, daje. 300 mega wiec chwile potrwa

ch.uj.a nie interesuje mnie to :D DAJESSZZZZZZZZZZZZZZ !!

kubas - Nie 16 Sie, 2009

bryndal musi byc !

biłem się rano z myślami zeby jechać ale majk spał a jaka nie odbierał a nie miałem nr do michooola :/ i c.huj zostałem w domu jak parówa :wall:

Czasy: