To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Szybki kill i podobne sytuacje

leon - Pon 28 Mar, 2011

PieQt napisał/a:
jechałem clio sportem nowym znaczy się.

tzw clio RS 200 ? gdzie w PL można się tym przejechać :D

ps gratki killa :faja:

ade - Wto 29 Mar, 2011

jarek-malopolska napisał/a:
ade napisał/a:
widze, ze grubo tam w siedlcach sie spotujecie:D:P

ja tez odpalilem zgnilka:D

z najciekawszych pojedynkow to rowno do 1,7 z e36 344:D czekam na rewanz za ubiegloroczna porazke z wrxem okolo 280km;]

no i potem skillowal mnie ceed kombi:D:P

100zl bez puntkow:P

ADe ty bedziesz w temacie.. kraków ozył po zimowej przerwie, dzieje sie co.. ? :>

tak:D w czwartek znowu 100zl bez punktow:D tym razem brak oc, dowodu rejestracyjnego, rejestracji, naklejki na szybie, gasnicy i ogolnie wszystkiegoc o trzeba:P

poprzednim razem mialem oc ale za to prawka nie mialem;]

astra juz spalona byla na miescie wiec sprzedalem:D:P teraz bede lagune upalal :rotfl:

Maciusiowy - Wto 29 Mar, 2011

PieQt napisał/a:
ale jak dla mnie hamulce jakieś dziwne, mimo zacisków brembo

na czym polega ich dziwność jeśli można wiedzieć?

PieQt - Wto 29 Mar, 2011

polega na tym, że myślałem, że będą "brzytwa" znaczy się hamujesz i walczysz, żeby twoje oczy zostały w oczodołach ;-)

samochód stosunkowo lekki, mocny hebel, zawias cup - więc wydawało mi się, że będzie bardziej brutalnie.

PieQt - Wto 29 Mar, 2011

leon napisał/a:
PieQt napisał/a:
jechałem clio sportem nowym znaczy się.

tzw clio RS 200 ? gdzie w PL można się tym przejechać :D

ps gratki killa :faja:

tak, tym RS 200, mogłem się przejechać tym co dziennikarze opisują w gazetach, tym ładnie żółtym

Maciusiowy - Śro 30 Mar, 2011

ade napisał/a:
tym razem brak oc, dowodu rejestracyjnego, rejestracji, naklejki na szybie, gasnicy i ogolnie wszystkiegoc o trzeba:P

gratki...jest się czym pochwalić

Janusz - Śro 30 Mar, 2011

Cytat:

to może pokaż jakiś KG cukru który ostatnio kupiłeś, ewentualnie jakieś felgi na fotelu :rotfl:

Janusz napisał/a:
Cytat:

to może pokaż jakiś KG cukru który ostatnio kupiłeś, ewentualnie jakieś felgi na fotelu

1. KG niewiele znaczy, poprawne oznaczenia jednostki kilogram [1000 gramów] to kg (pisane małymi literami),
2. jeżeli nie pasi Ci zdjęcie felg (nad których kolorem/wzorem nie tylko ja się tu spuszczam), nie musisz patrzeć, jeżeli nie slodzisz - również nikt do patrzenia na torebkę cukru Cię zmusza,
3. nie uważam poza tym, żeby jazda bez OC (mam nadzieję, że chodzi tylko o brak papierka, a nie ubezpieczenia), dowodu rejestracyjnego, gaśnicy (nie wnikam czy coś nią zgaszę czy nie), naklejek, kamizelki, trójkąta (bo tak rozumiem pojęcie 'bez wszystkiego' była czymś czym można się pochwalić - nie wyobrażam sobie po prostu, gdyby coś się stało - potem z cwaniactwa niewiele zostaje :] Wyobraź sobie na przykład, jak tniesz przez krzaki i nie z Twojej winy wywalasz w kolesia nie mającego OC... albo (tu przykład z życia [RZYCIA Janusz/Oskar ver.]) koleś grzebie coś po ciemku, przy ruchliwej drodze bez kamizelki i bez trójkąta - w niedzielę tak miałem - trasa Kato-BB, laska rozłożona na prawym pasie ekspresówki wymienia koło, ciemno jak w d... kamizelki niet, trójkąta niet...i wszyscy w ostatnim momencie ją omijali (a tam 100km/h to teoria)...

więc jeżeli nadal uważasz, że takie zachowanie to powód do dumy, to może lepiej faktycznie nie wyjeżdżaj z okolicznego buszu, dziękuję :]

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: przegląd sobie sprawdź... :rotfl: :rotfl:

Janusz napisał/a:
przegląd sobie sprawdź...

to jakby co innego, nikomu nie zagraża...i tym bardziej nie uważam tego za powód do dumy - nie kumasz, trudno, mama Ci nie wytłumaczyła, ja tym bardziej się nie podejmę

Bart - Śro 30 Mar, 2011

Maciek, Maćku, chyba lewo nogo dziś wstałeś z łóżka :>

Bart napisał/a:
Maciek, Maćku, chyba lewo nogo dziś wstałeś z łóżka

wstałem głowo :]

Bart - Śro 30 Mar, 2011

rozumiem - z samego ranka najpierw główka się podniosła ;D

Maciusiowy napisał/a:
Janusz napisał/a:

to jakby co innego, nikomu nie zagraża...i tym bardziej nie uważam tego za powód do dumy - nie kumasz, trudno, mama Ci nie wytłumaczyła, ja tym bardziej się nie podejmę

jakby co innego w świetle prawa masz niesprawny technicznie samochód który swoja obecnością na drodze zagraża bezpieczeństwo ruchu drogowego :lol2: Nie chce mi się z Toba wymieniać racjonalnych argumentów ;D idź kup trochę soli, na wszelki wypadek gdyby poszła w górę... nie zapomnij o fotach :rotfl:

Janusz napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
Janusz napisał/a:

jakby co innego w świetle prawa masz niesprawny technicznie samochód który swoja obecnością na drodze zagraża bezpieczeństwo ruchu drogowego Nie chce mi się z Toba wymieniać racjonalnych argumentów idź kup trochę soli, na wszelki wypadek gdyby poszła w górę... nie zapomnij o fotach

Ty z kolei nie zapomnij o fotkach drzewostanu, po którym wkrótce przejedziesz...życzę Ci mimo wszystko, żebyś podczas tych szaleństw, nie nadział się na kogoś bez OC. A jak będziesz pisał pismo do sądu, nie zapomnij o emotikonach :]