Marek23 - Pią 25 Mar, 2011 Byc moze tak,ale juz dwa rajdy miałem jechać i nic z tego nie wyszło. Mam taki plan zeby jechać.Bad-i - Pią 25 Mar, 2011 to zadam inaczej pytanie, licencje i prawko masz?Marek23 - Pią 25 Mar, 2011 Prawko mam dostać na początku kwietnia. Biurokracji nie przeszkocze Mick - Pią 25 Mar, 2011 Jak "bóg da" to Maras mazowiecki pojedzie, a jak nie da to jego Clio pojedzie mazowiecki Marek23 - Pią 25 Mar, 2011 Bóg da Bad-i - Pią 25 Mar, 2011
Marek23 napisał/a:
przeszkocze
Może Małysz przeszkoczy Mick - Pią 25 Mar, 2011
Marek23 napisał/a:
Bóg da
to niech sie jeszcze zajmie mailem o snowboard-zie Bad-i - Pią 25 Mar, 2011
Mick napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Bóg da
to niech sie jeszcze zajmie mailem o snowboard-zie
i moimi Oakleyami Marek23 - Pią 25 Mar, 2011 Działam ziom,ale to nie moja decyzja... Wracam do kraju w poniedziałek,a we wtorek będę w stolicy lunchów i pieknych ludzi.Bonczek - Pią 25 Mar, 2011 Ja myślę Qbus, że nie ma takich rzeczy jak szybka Honda - przecież to francuzy są szybkie, tanie, bezawaryjne i w ogóle są fAjOsSkie Mucha - Pią 25 Mar, 2011
Bonczek napisał/a:
Ja myślę Qbus, że nie ma takich rzeczy jak szybka Honda - przecież to francuzy są szybkie, tanie, bezawaryjne i w ogóle są fAjOsSkie
Marek23 - Pią 25 Mar, 2011 Taki T-Bird to musi dopiero isc... Szkoda,że nie ma homologacji, w RPP bez konkurencji Yarko - Pią 25 Mar, 2011
Bonczek napisał/a:
Ja myślę Qbus, że nie ma takich rzeczy jak szybka Honda - przecież to francuzy są szybkie, tanie, bezawaryjne i w ogóle są fAjOsSkie
wszystko może być szybkie jak utopisz wystarczająco dużo hajsuMick - Pią 25 Mar, 2011
Marek23 napisał/a:
Działam ziom,ale to nie moja decyzja... Wracam do kraju w poniedziałek,a we wtorek będę w stolicy lunchów i pieknych ludzi.
wiem, dzięki! widzimy sie w takim razie w tygodniu!
A wracając do RPP, to faktycznie jadę w Świdnickim z nowym kierowcą w N2 Hondą Civic wstawianą na zdjęciu na poprzednich stronach
Zobaczymy o ile szybciej / wolniej będzie vs pug 106 Bonczek - Pią 25 Mar, 2011 Grunt, żeby kolektor był na miejscu i jazda bo bez to nie pociągnie.