bizon - Śro 09 Mar, 2011 kupilem w preorderze dragon age II dla siebie i dwoch kumpli.
moja wersja nie przyszla, u kumpla na ps3 sie wiesza i dopiero drugiego dnia udalo sie zarejestrowac, u drugiego kumpla na pc mu napisalo, ze nie moze grac w gre bo premiera jest 11 marca anjas - Czw 10 Mar, 2011 o kurde, ja pobrałem demo ale jakoś średnio mi podeszło... a część I była bardzo OK.
Podziel się wrażeniami jak Ci się uda pograć.bizon - Pon 14 Mar, 2011
anjas napisał/a:
o kurde, ja pobrałem demo ale jakoś średnio mi podeszło... a część I była bardzo OK.
Podziel się wrażeniami jak Ci się uda pograć.
wrazenia - gra sie fajnie, choc jest to ryzgrywka nieco innego typu niz w I. tu jest troche wiecej slashowania, mniej kombinatoryki. dla mnie to minus, ale rekompensata sa miodne walki, szczegolnie piruety rogala.
poki co 11h grania za mna i wbrew temu co pisza w necie gra mi sie ani nie wiesza, ani nie sprawia innych problemow. generalnie, gdyby nie brak czasu, to bym od konsoli nie odchodzil Yarko - Śro 23 Mar, 2011 całokształt dzisiejszego dnia - gorzki żal
dziękujęM - Śro 23 Mar, 2011 Co się stało Yarko?Yarko - Śro 23 Mar, 2011 nic nadzwyczajnego w sumie, takie codzienne małe żale w ilości x10, pewnie każdy tak czasem ma...M - Śro 23 Mar, 2011 A tak to się nazywa życie Mucha - Śro 23 Mar, 2011 nikt nie obiecywal ze bedzie kolorowo szymlorek - Śro 23 Mar, 2011 Dołączam więc do klubu- marność i hujozum we wszelakiej materii, kulminacja nastąpi 30 kwietnia.
Nie chce mi się wszystkiego przyrzekam.. martin.h - Śro 23 Mar, 2011 Ja też niestety nie wygrałem 21 baniek
Bizon tez ma zly dzien.... kamil - Śro 23 Mar, 2011 jutro muszę iść na szkolenie i pierwszy raz od roku będę jechał komunikacją miejską...Anonymous - Śro 23 Mar, 2011 ja dzisiaj rano dostałem polecenie schowania sie w warsztacie i udawania ze cos robie,no i 12h udawałem,męczące zajęcie,z nudów zrobiłem sobie nóżAnonymous - Śro 23 Mar, 2011
rabarbar napisał/a:
ja dzisiaj rano dostałem polecenie schowania sie w warsztacie i udawania ze cos robie,no i 12h udawałem,męczące zajęcie,z nudów zrobiłem sobie nóż
Nie robią rekrutacji tam do tej twojej Szweckiej roboty ?kosmita - Śro 23 Mar, 2011
kamil napisał/a:
pierwszy raz od roku będę jechał komunikacją miejską...