roj - Czw 14 Lip, 2011 jakby co to możliwe, że miałbym do sprzedania w dobrej cenie logitech g25.
także w razie czego pisz to się dowiem jak z ceną.anjas - Czw 14 Lip, 2011
roj napisał/a:
akby co to możliwe, że miałbym do sprzedania w dobrej cenie logitech g25.
jak podchodzi pod xboxa to ja biorę roj - Czw 14 Lip, 2011 g25 tak samo pc, xbox, ps
nie wchodzi wstek (podobno jakieś tam gówno do zlutowania, sprawdzałem na forach to normalny problem tej kiery) poza tym gabinet ze świniakiem.
zdzwonię się z gościem, który ma współwłasność, jak ustalę czy chce mi dopłacić i ją sobie zostawić czy ją sprzedajemy to dam znać. GeKo - Czw 14 Lip, 2011 Ja polecam z kierownic Thrumaster T500RS + pedały z Fanateca. Pierwszy zestaw na którym czuć że blokujesz koła czy fura wpada w poślizg.PiTT - Czw 14 Lip, 2011
GeKo napisał/a:
Ja polecam z kierownic Thrumaster T500RS + pedały z Fanateca. Pierwszy zestaw na którym czuć że blokujesz koła czy fura wpada w poślizg.
pod x'a to podchodzi?
kurde forza wg mnie niszczy gt w kazdym calu
nie rozumiem, podjarki tym gniotem
czekam na nowa forze bo to bedzie miazga Anonymous - Pon 18 Lip, 2011 EVO znalazło właściciela Red - Pon 18 Lip, 2011 O, szybko...Niektóre VIII czy IX szukają nabywców przez chyba rok
Zostało w WWA?Anonymous - Pon 18 Lip, 2011 Tak i trafiło w pożądane ręce
może ktoś będzie zainteresowany ITR'em, bo takowego posiadamy, może jutro wrzucę ogłoszenie GeKo - Pon 18 Lip, 2011
PiTT napisał/a:
pod x'a to podchodzi?
kiera pewnie tak, ale czy pedały z Fanateca też to nie wiem, pod PC podchodzą, są podłączana na osobnym wejściu USB.bizon - Pon 18 Lip, 2011
Marcel napisał/a:
może ktoś będzie zainteresowany ITR'em, bo takowego posiadamy, może jutro wrzucę ogłoszenie
pum - Pon 18 Lip, 2011 taaaa kolejny se kupi i będzie mnie łoił na wst ehhh...
mistrz fura Anonymous - Pon 18 Lip, 2011 dobreitr 911 - Pon 18 Lip, 2011 no jota w jotę jak moja była
Ta to jest chyba sama końcówka bo ja miałem 05740.
ps. szkoda, że nie mogłem wyłożyć kasy na fanaberie w postaci waszej Ewy, ale kto wie może jeszcze trafi w moje ręce Kamill - Wto 19 Lip, 2011 Znajomy szuka sx4 lub coś podobnego, główne założenie to wyższe zawieszenie niż osobówka, nie koniecznie 4x4, silnik obojętne, w kwocie około 35 tys. Dobrze jak by miał klime.