anjas - Pią 07 Gru, 2012 Słyszałem coś o jagodziankowej mafii z Olsztynka...Anonymous - Pią 07 Gru, 2012 W Olsztynku już nie ma mafii , teraz jestem ja martin.h - Nie 09 Gru, 2012 Ja ostatnio zafascynowany jestem kinem europejskim. Wczoraj byłem na filmie "Chuligani", a dzisiaj obejrzałem grecki "Attenberg". Prosty, ale jednocześnie genialny film. Polecam Jakarti - Pon 10 Gru, 2012
Czesio napisał/a:
rodzicę
pozdrów rodzicę
Czesio napisał/a:
przejmowanie naszych dostaw od producentki
wtf? napadał na transport? czy płacił za wasze zamowienie? Anonymous - Pon 10 Gru, 2012
Jakarti napisał/a:
czy płacił za wasze zamowienie?
ototot martin.h - Wto 11 Gru, 2012 Genialne dialogi, świetny klimat i dość dobre efekty. Tylko do końca filmu człowiek się zastanawia po co tam ta polityka, ale ostatnia scena wszystko tłumaczy i świetnie podsumowuje
Z początku byłem sceptycznie nastawiony do tego filmu, ale polecam. Napewno warto, choćby dla gry Brada Pitta i dialogów z Gandolfinim o dziwkach
głowny aktor to murzyn
film ma juz swoje lata i raczej jest to wiecej niz 15..
film o facecie, który ma syna na utrzymaniu i stara się o pracę w korporacji gdzie musi coś sprzedawać - nie pamietam co.. generalnie dzwoni i sprzedaje, wszyscy nim pomiataja, pracuje na stażu i nikt mu nie placi za to co robi..
oczywiscie na koniec jest najlepszy i dostaje za je bista prace
wczesniej sprzedaje jakies urzadzenia lekarskie / rentgeny czy cos takiego..
film obyczajowy
jakas nagrodę wymyślę
anyone? M - Czw 13 Gru, 2012 Jaka...
W pogoni za szczesciem z Willem Smithem...
Pursuit of Happiness.Jakarti - Czw 13 Gru, 2012 Maciek wygral.
ja yebe!! bylem przekonany ze to byl starszy film.. mistrz. mam zapro do kina na film pt. POKUSA, chcesz?M - Czw 13 Gru, 2012
Jakarti napisał/a:
Maciek wygral.
ja yebe!! bylem przekonany ze to byl starszy film.. mistrz. mam zapro do kina na film pt. POKUSA chcesz?
OOOczywiście - dziękuję:)
przeczytałem P-O-K i trochę się przeraziłem Jakarti - Czw 13 Gru, 2012 okej, fajnie
film na 18 grudnia, 20:00
multikino wola
oczywiscie dla 2 osob
poweidz jak mam Ci go przekazać / jak chcesz odebrać
edit:
to byly przenośne densytometry!! "dawały lepszy obraz rtg ale o połowę droższe"M - Czw 13 Gru, 2012 Odbiorę przy okazji - napisz na gg gdzie teraz rezydujesz anjas - Czw 13 Gru, 2012 Jaka, ja też takie zaproszenie poproszę .
Film Pokutasa musi być niezły.
A "W pogoni za szczęsciem" muszę obejrzeć. Byłem kiedyś w kinie ale tradycyjnie usnąłem a film podobno bardzo OK.Jakarti - Czw 13 Gru, 2012