tak, mozesz wyslac mu pw - k-mart
http://forum.hothatch.org...iewprofile&u=34Rasputin - Czw 05 Maj, 2011 Będzie jakaś lista fur startujących? Tak z czystej ciekawości bym looknął czy bedzie coś oprócz nudnych Clio Sport'ów M - Czw 05 Maj, 2011 Jest taka lista u mnie w excelu Moge wkleić
Sporo clio sportów jest roj - Czw 05 Maj, 2011
106 napisał/a:
roj napisał/a:
a on tu jest pod innym nikiem na tym forum?
Pies ścieka, woda ścieka.. nie rozumieć EmerytRs2 - Czw 05 Maj, 2011 nie posiadłeś jeszcze tajnej eksperckiej wiedzy.....
Miniac - Czw 05 Maj, 2011
pumfkp napisał/a:
Miniac napisał/a:
Się dopisuje do listy Wlew zrobię jutro.
czym?
Internetem M - Czw 05 Maj, 2011 Jesteś oczywiscie na liście Kuba Lejek - Czw 05 Maj, 2011 Ok, bede , zaraz idzie wlew Co myslicie jeszcze dodatkowo o znajomym z subaru ?? Jutro ma mi dac znac.Bad-i - Czw 05 Maj, 2011 Lejek z góry mówie że to nic skierowanego do Ciebie
Ale mam pytanie, ile komfortowo samochodow mozna upalac na Ułęży? Jak latalismy w zime na 10-15 samochodow to juz bylo koslawo - domyslam sie ze nie wszyscy byli na kolcu itd....
I teraz sie zastanawiam ile pojezdzimy jak bedzie nas tylu co na liscie?Lejek - Czw 05 Maj, 2011 Rozumiem, moja wina, że tak późno. Wiec na Pw do M zapytałem czy jeszcze mogę Yarko - Czw 05 Maj, 2011
Bad-i napisał/a:
I teraz sie zastanawiam ile pojezdzimy jak bedzie nas tylu co na liscie?
zdążymy zniszczyć opony
w zeszłą sobotę na subaru było około 30 samochodów i generalnie można było zrobić spokojnie i ze 20 okrążeńM - Czw 05 Maj, 2011
Bad-i napisał/a:
Lejek z góry mówie że to nic skierowanego do Ciebie
Ale mam pytanie, ile komfortowo samochodow mozna upalac na Ułęży? Jak latalismy w zime na 10-15 samochodow to juz bylo koslawo - domyslam sie ze nie wszyscy byli na kolcu itd....
I teraz sie zastanawiam ile pojezdzimy jak bedzie nas tylu co na liscie?
Bez problemu. W zeszłym roku było 18 samochodów i był pełen luz także bez obaw.
Podziel sobie liczbę samochodów przez długość trasy (5km) i wyjdzie Ci spora odległość między samochodami nawet w przypadku gdyby wszyscy na raz wjechali na tor - odpowiednikiem tej sytuacji są 4 auta na lublinie.Bad-i - Czw 05 Maj, 2011 A to super, w takim razie trzeba dobrac dobra mieszanke na suche . Chyba najtwardsze beda najlepsze co?anjas - Czw 05 Maj, 2011 Kurde Panowie, sorry, ale prawdopodobnie nie dam rady przyjechać w bluzie New York
Jeszcze walczę, ale nie wiem czy coś się uda z tym zrobić.Lejek - Czw 05 Maj, 2011 M, wlane jak dojdzie daj znać... Tak btw. od której na miejscu ??