KarQ - Nie 28 Paź, 2012 Dobra, dobra spuściłem już z wentyla.
no name, że niby w którym? no name - Nie 28 Paź, 2012 Zdjęcie ryby KarQ - Nie 28 Paź, 2012 Przecież napisałem, że to ten grzebiący w piachu sajfer - Wto 30 Paź, 2012 KarQ, specjalnie dla Ciebie, jak zobaczyłem ten filmik to mi szczęka opadła.
Naprawdę warto, tym razem nie supermoto tylko trial. ale to jak koleś ogarnia..
I do tego ile ojców dzieci prawie przejechał
+1mi - Śro 31 Paź, 2012 trialem się jaram, ale ten gość... No teges... Trialowcy tak potrafią, a niektórzy przy tym nie robią chamówy. Nie ma czym się tu jarać raczej.anjas - Śro 31 Paź, 2012
Jakarti napisał/a:
Michał napisał/a:
sajfer ile ty masz lat ?
+1
Ile lat = x
x+1 = 17
znajdź x
P.S.
sajfer - Śro 31 Paź, 2012
Michał napisał/a:
sajfer ile ty masz lat ?
google prawdę Ci powie.. Zapewne więcej niż sporo z was, ale w rozwoju umysłowym pewnie na 15 się zatrzymałem, ciężko dokładnie określićPirania - Śro 31 Paź, 2012 http://www.przybyszewski.org/ czy będzie 100% do szacunu na HH oto jest pytanie..Michał - Śro 31 Paź, 2012
sajfer napisał/a:
Michał napisał/a:
sajfer ile ty masz lat ?
google prawdę Ci powie.. Zapewne więcej niż sporo z was, ale w rozwoju umysłowym pewnie na 15 się zatrzymałem, ciężko dokładnie określić
no własnie widzimy ...
generalnie to jesteś młodszy ode mnie, i wiekiem i umysłowo, więc zbastuj kuwete bo lizaka nie będziePirania - Śro 31 Paź, 2012 Michał, ale szacunu na dzielni nie zdobywa się wpisem w dowodzie Jakarti - Śro 31 Paź, 2012
Pirania napisał/a:
Michał, ale szacunu na dzielni nie zdobywa się wpisem w dowodzie
tym bardziej tutaj wiec albo zachowujemy sie normalnie albo sie zegnamy.PiTT - Śro 31 Paź, 2012
Jakarti napisał/a:
Pirania napisał/a:
Michał, ale szacunu na dzielni nie zdobywa się wpisem w dowodzie
tym bardziej tutaj wiec albo zachowujemy sie normalnie albo sie zegnamy.
od kiedy taki religijny jesteś? pP - Śro 31 Paź, 2012 od kiedy kamil napisal o tych dzieciach, przedszkolu i religii