sekwencyja skrzynia w saxo wymiata. saxo hamuje niewyobrazalnie mocno.
praktycznie 1/3 lub 1/4 z drogi hamowania hondy vti bieg w dol na
hamowaniu to jakby ktos ciagnal za tylny zderzak
trasy fajne. ale mi za duzo do szczescia nie trzeba. natomiast trudno mi sie
bylo przez 2 pierwsze odcinki przestawic z opisu 4L na L4. niby drobiazg ale
jednak nie jest to takie proste bo ostatnie 9 rajdow jechalem z opisem 4L.
naszczescie od os3 zaczalem juz w koncu widziec co dyktuje
organizacja rajdu - przecietna.
kto leci?
bad-i, rundi, ja... startuje ktos jeszcze? qbusy? moze w koncu marek23?rundi - Wto 18 Cze, 2013 Na ostatnim ? Nic się nie stało.
Na 5 mieliśmy małe bum :
Na tym strata ponad 3 minut spowodowała bardzo spokojną jazdę do mety po punkty w klasie bo te w generalce uciekły
A jak jechaliśmy normalnym tempem to tak wyglądało :
http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be106 - Wto 18 Cze, 2013 nie sledzilem wynikow po rajdzie.. a z samochodu widzialem ze tniecie sie o
trzecie i nagle taka strata. patrzac na predkosc to szczesliwie sie skonczylo Bad-i - Wto 18 Cze, 2013 Nasze przejazdy
Jakby ktos mogl przelozyc to na format [youtube]itdiQ - Wto 18 Cze, 2013 ziober - Wto 18 Cze, 2013 Coś ten tego, trochę mocno kopci Barejka - Wto 18 Cze, 2013 wspominalem o tym po nadwislanskim, troche nie pokojacy dymek, ale to francuz Bad-i - Wto 18 Cze, 2013
ziober napisał/a:
Coś ten tego, trochę mocno kopci
Luźno zlozony
A tak na powaznie to juz tloki stare ale do konca sezonu dojedzie, tylko olej trzeba lacbudzik - Wto 18 Cze, 2013 To już chyba ostatnie:
Bad-i - Śro 19 Cze, 2013 Panowie potrzebuje pomocy, gdzies zawieruszyla mi sie stara umowa sponsorska.
Czy ktos z Was ma jakis wzor (najlepiej umowy trojstronnej zawieranej pomiedzy: zawodnikiem, sponsorem i AK)Marek23 - Śro 19 Cze, 2013
Cytat:
kto leci?
bad-i, rundi, ja... startuje ktos jeszcze? qbusy? moze w koncu marek23?
Ja na razie nic nie jade, ogarniam finanse,by w przyszlosci miec budzet na caly sezon rpp w czyms godnym. Bo takie szarpanie sie od czasu do czasu cos mi nie wychodzi.
PS. Bad-i, onboard wyglada niezle, rozjezdzasz sie.Anonymous - Pon 24 Cze, 2013 Panowie kiedy gdzieś można się pod RD3L podczepić?106 - Wto 25 Cze, 2013 z rpp to najblizej chyba na rzeszowskim lub rd3l - rajdbochenski.plqbus - Wto 25 Cze, 2013
Marek23 napisał/a:
Cytat:
kto leci?
bad-i, rundi, ja... startuje ktos jeszcze? qbusy? moze w koncu marek23?
Ja na razie nic nie jade, ogarniam finanse,by w przyszlosci miec budzet na caly sezon rpp w czyms godnym. Bo takie szarpanie sie od czasu do czasu cos mi nie wychodzi.
PS. Bad-i, onboard wyglada niezle, rozjezdzasz sie.
My na razie tez odpuszczamy... Bochenski a potem bedziemy myslec.