OSKAR - Pon 07 Lip, 2008 jak ci nie uciekl to nie od nas
a powaznie to nie wiem,czy jest tu miniak z szachownica na dachu.
A ten temat to do witania sie, wiec moze w inym miejscu o takies sprawach
shotbox lub o wszystkim i o niczym
Taka moja sugestia
Witam wogole bo jeszcze przyjemnosci nie mialem Anonymous - Pon 07 Lip, 2008 ok, jeszcze nie ogarniam co i gdzie na tym forum to wale tu gdzie wszyscy zagladaja
rowniez serdecznie witam M - Pon 07 Lip, 2008 Dobra zamknac japy.saxorulez - Pon 07 Lip, 2008 eM - ale zarządziłeś... Vlodarsky - Pon 07 Lip, 2008 Anonymous - Pon 07 Lip, 2008 na urlop Maciek chyba jedzie wiec moze ostatni dzien w pracy i sie lekko spiał Anonymous - Pon 07 Lip, 2008 e to normalne zachowanie kierowcow civicow. potem sie dziwia ze nikt ich nie lubi pP - Pon 07 Lip, 2008
Infra napisał/a:
kierowcow civicow
kierowca civic nie równa sie kierowca civica, znam wielu i naprawde sa ok, takze prosze nie generalizowac BaRtO_206GT - Pon 07 Lip, 2008 Halla gues who's back???!!!
Golf V GTI Nie jedzie!!!
a Andrzej Beton vel Investor jest wolny!! hehehehehe
P.s. zartM - Pon 07 Lip, 2008 Jestem od piatku na urlopie i jestem zluzowany, przestance tu spamowac i obrywac watek.
Chcialem takze nadmienic ze jestem najstympatyczniejszym kierowca civika w polsce wiec podejrzenia tez sa nietrafione
Gotti - Pon 07 Lip, 2008
Marcel 08 napisał/a:
na urlop Maciek chyba jedzie wiec moze ostatni dzien w pracy i sie lekko spiał
Marcel - to z podpisu będzie cabrio? M - Pon 07 Lip, 2008 finitoMichał - Wto 08 Lip, 2008 zamknąć japy !! chłopaki robićie straszny mega bałagan ...
do prywatnych gadek to polecam PW, w ostatecznośći SB ...saxorulez - Wto 08 Lip, 2008 dwie rózne osobowości a powiedziały to samo..
to jeszcze ja coś dodam od siebie
Uprasza się szanownych użytkowników forum.hothatch.org o pisanie postów zgodnych z treścią tematu
Z poszanowaniem
Administratork-mart - Sob 19 Lip, 2008 Mamy nowego uzytkownika "S3", postanowilem otworzyc temat....
Witamy i niecierpliwoscia z MarkiemS3 na info czekamy!