chwalisz się czy żalisz? kamil - Pią 30 Sty, 2015 czynny żalPiTT - Pią 30 Sty, 2015
kamil napisał/a:
dobra, wpisałem hajs Pitta
Panie... gdybym tyle zarabiał to bym już wszystkie złote zęby miał kamil - Pią 30 Sty, 2015 no własnie, srebrne musisz zamienić na złoteAnonymous - Pią 30 Sty, 2015 ja nawet jak w jenach wpisze to mi wychodzi mniej niz w biegu na setkeAnonymous - Sob 14 Lut, 2015 Nie wiem czy tu czy do humoru-kapuś z liścia bity głoduje rotacyjnie http://natemat.pl/133345,...nieziemski-cyrkPiTT - Sob 14 Lut, 2015 Magda Ogorek przemowila... oszkarwafa... zajcev_28 - Sob 14 Lut, 2015
anjas - Pon 16 Lut, 2015 Magda idzie drogą Ronalda Reagana. Też był aktorem zanim został prezydentem
Znam jej różne role ale tej jeszcze nie widziałem. Jak ktoś jest miłośnikiem to może poszukać jeszcze roli pielęgniarki z Leśnej Góry albo pracownicy stacji benzynowej w filmie "Pokaż kotku co masz w środku".was79 - Pon 16 Lut, 2015 Widziałem tylko kawałek tego przemówienia. Fajnie krzyczała, tak nawet bardziej momentami piskała (a tak na serio to jak wystawiają kandydata, to zainwestowali by w trenera, bo kurde babie głos drży, przepona chwyta i takie tam)