siema - Śro 27 Maj, 2015 Są tacy co piszą na fejsie, że kupują bilet, są tacy co robią i słuchają takie piosenki... Tych drugich trochę bardziej szanuję.Bonczek - Śro 27 Maj, 2015 Rozjasnij bo nie załapałem zupełnie Kamill - Śro 27 Maj, 2015 Chodzi o to, że siema szanuje kompozytorów z fejsbooka.siema - Śro 27 Maj, 2015
Bonczek napisał/a:
Rozjasnij bo nie załapałem zupełnie
W przeciwieństwie do wypowiedzi, które pojawiły się na fejsie po ostatnich wyborach- a o których była także tutaj na forum mowa- z tej piosenki bije patriotyzm. Mam wrażenie, że przez długi czas wspomniany patriotyzm był wśród młodego pokolenia czymś wstydliwym i dlatego podoba mi się każdy jego pozytywny przejaw.Bonczek - Śro 27 Maj, 2015 Z tym patriotyzmem to troche ze skrajności w skrajność, teraz odnoszę wrażenie ze jest troche modny.fydi - Nie 31 Maj, 2015 Trochę orientalnie Bonczek - Nie 07 Cze, 2015 Zajebiste!
MoRToN - Pon 15 Cze, 2015 Dobre fhuj. moj klimacior
http://www.youtube.com/wa...j7SFrw&index=21siema - Czw 25 Cze, 2015 Samego hip hopu słucham bardzo wybiórczo, ale dzisiaj usłyszałem jego połączenie z orkiestrą symfoniczną i muszę przyznać, że Jimek zrobił świetną robotę. Jestem pod wrażeniem. Poniżej co prawda nie ten kawałek, który słyszałem w radiu ale też dobry:
Alexxx - Czw 25 Cze, 2015
siema napisał/a:
Samego hip hopu słucham bardzo wybiórczo, ale dzisiaj usłyszałem jego połączenie z orkiestrą symfoniczną i muszę przyznać, że Jimek zrobił świetną robotę. Jestem pod wrażeniem. Poniżej co prawda nie ten kawałek, który słyszałem w radiu ale też dobry:
Nie rozumiem teraz powszechnego zachwytu HH+Orkiestra a tym bardziej nie podchodzi w ogóle to co wstawiłeś (subiektywna ocena, za którą pewnie zostanę zjechany ) ale jak już musi być Jimek to gratki za pomysł zrobienia tego:
Michał - Czw 25 Cze, 2015
Cytat:
Nie rozumiem teraz powszechnego zachwytu HH+Orkiestra a tym bardziej nie podchodzi w ogóle to co wstawiłeś (subiektywna ocena, za którą pewnie zostanę zjechany ) ale jak już musi być Jimek to gratki za pomysł zrobienia tego
+10000
też mi to nie podeszło. Tak jak napisałeś . Gratsy za pomysł, ale sama muzyka totalnie mi nie pasuje.
Jakoś bardziej podniecił mnie rimix bijons.siema - Czw 25 Cze, 2015 A mnie właśnie ten Hip Hop History mniej podchodzi niż cała piosenka hiphopowa z akompaniamentem orkiestry. Jak dla mnie w HH History za dużo jest utworów, a za mało taktów z poszczególnych piosenek. Sam pomysł jest oczywiście OK ale ja chętniej wysłuchałbym dłuższych fragmentów tych utworów, a najlepiej ich w całości (ale nie wszystkich ).zefir - Czw 25 Cze, 2015 Płyta Miuosha i Jimka na propsie!
Juz zamowiona!
Zapraszam do Łodzi na prawilna fotke z przykucem!MoRToN - Czw 25 Cze, 2015 A mnie nie pasuje Nie trybie zajawki.
Chyba wszyscy sie jarają na wszelski wypadek jak by stął osie to modne i "fajne".
Ale może się nie znam.
edit:
Jak poprzednicy EmerytRs2 - Czw 02 Lip, 2015 farbowany HH.