Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Marek23 - Nie 14 Gru, 2014 Ja czuje ze nie przeplacilem. 3.0 tdi od 4 zostaje grubo z tylu.
Licze ze program pomozevz cayenne turbo bo odjezdza mi jak ja 3.0 tdi;-)PiTT - Nie 14 Gru, 2014 dawaj do wro i sie pochwal
kiedy sprzedajesz? czy poki co spalanie nie przeszkadza?
zawsze mozesz sobie tdi sprawic a tego puscic w dobre rece Bonczek - Nie 14 Gru, 2014 Dobra dawajcie na spota do wwy pokaramy coś na S8 Marek23 - Nie 14 Gru, 2014
PiTT napisał/a:
dawaj do wro i sie pochwal
kiedy sprzedajesz? czy poki co spalanie nie przeszkadza?
zawsze mozesz sobie tdi sprawic a tego puscic w dobre rece
Kurde, może za tydzień w Mokronosie Górnym w San Lorenzo ustawka?
Jak lece służbowo to jestem zadowolony bo 1 dniowe wyjazdy załatwiam szybciej.
Spalanie mnie boli,ale to extra paliwo i tak nie pokryje mi nawet 6 nowych Michelinów do rajdówki,więc mam to gdzieś. Przynajmniej się mam czym cieszyć na co dzień. Sprzedam za 2 lata, może.
Bonczek, jestem co chwile,ale zawsze na pełnym stresie jesli chodzi o timing. A też wiem,że w dzień nie macie czasu...
PS. Za każdym razem jak ktoś mi nie zjeżdża z lewego czuję się tak jak bohater tego filmu:
https://www.youtube.com/watch?v=RwZi9p7YqJAJakarti - Pon 15 Gru, 2014 Hahaha
Najleszy ten co to wszystko nagrywal ))qbus - Pon 15 Gru, 2014 W sb mailem jazde testowa, fajnie jedzie ten RS Kamill - Pon 15 Gru, 2014 Koszt nowego mondeo w 6 lat = 170k zł http://jakoszczedzacpieni...zt-eksploatacjiPiTT - Pon 15 Gru, 2014 przeczytalem poczatek lekko zrazony sposobem pisania tego "redaktora"
zakonczylem na wychwalaniu automatycznej skrzyni biegow... ten czlowiek raczej nie napisze nic co by mnie sklonilo do poswiecenia wiekszej ilosci czasu na jego wypociny Walle - Pon 15 Gru, 2014 Szukam zdrowej bazy do ładnej E30.
przeczytalem poczatek lekko zrazony sposobem pisania tego "redaktora"
zakonczylem na wychwalaniu automatycznej skrzyni biegow... ten czlowiek raczej nie napisze nic co by mnie sklonilo do poswiecenia wiekszej ilosci czasu na jego wypociny
Koleś troche pierdoli i ciężko się to czyta, ale wystarczy przejrzeć wybiórczo i skupić się na tabelkach.
W skrócie wychodzi to tak
Zakup auta 122k
Jezdzimy 6 lat
100k km
Koszt utrzymania 85k, utrata wartości 85k
Do tego jeżeli było w kredycie to 30k
Jeżeli za gotówke to 20k, bo tyle przez 6lat było by odsetek ze 122k.
Więc o ile po 6 latach sprzedamy takie auto, koszt wynosi ok 190-200k.anjas - Wto 16 Gru, 2014
Marek23 napisał/a:
Ja czuje ze nie przeplacilem. 3.0 tdi od 4 zostaje grubo z tylu.
Licze ze program pomozevz cayenne turbo bo odjezdza mi jak ja 3.0 tdi;-)
Marek, dobrze zapierdalałeś przez ten Paparzyn!
kaziu1985pn - Wto 16 Gru, 2014 trochę z d.py te wyliczenia bo dotyczy ogólnie każdego samochodu a nie tylko nowego.Anonymous - Wto 16 Gru, 2014 367km/h skodą ?????????????????????????PiTT - Wto 16 Gru, 2014