rasta - Nie 20 Lip, 2008 Tez witam Anonymous - Pon 21 Lip, 2008 lepiej powiedz Pacek kiedy Polodego pogonisz i bedziesz no.1 w D1 Vlodarsky - Pon 21 Lip, 2008 NOWI !!!!!!! Pokażcie cycki !!!!!
Qrde to tekst Chrzanka coś tu się dzieje dziwnego
A na poważnie to witam serdecznie nowych.Niemy - Pon 21 Lip, 2008
Pacek napisał/a:
całkiem inne auto niż hot hatch
no troszkie inne, ale hot z tego co widzialem
witamRudello - Pon 21 Lip, 2008 5tka Pacek!
Fajnie ze wpadłeś bo przemiły z ciebie gość i do tego zaraziles mnie driftemAnonymous - Wto 22 Lip, 2008 czy ktos powiedzial drift?
siema siema!Stacho - Śro 23 Lip, 2008 Pacek, oooooo witam kolege Anonymous - Śro 30 Lip, 2008 pjona,
witam się jak należy, jako forumowy świerzak.
Mam nadzieję, że z biegiem czasu ogarnę w miarę temat HH, bo i w swoim też chciałbym podłubać planów kilka jest, chęci są, $$ na razie nie ma, więc wszystko w normie. Z czasem ruszy modowanie, a do tego momentu teeeż będę ogarniał. Teorię.
PS. Przesiadłem się z Corsy 1,2 45km, więc proszę się nie dziwić, że dla mnie obecna seria to jeżdżące samobójstwo.
PS2. Pzdr z Poznania strick - Śro 30 Lip, 2008 Witam i o zdjecia pytam M - Śro 30 Lip, 2008 witamy witamyGaydek - Śro 30 Lip, 2008 Witam . Czekamy na fotki... .Anonymous - Śro 30 Lip, 2008 Są i fotki:
Gaydek - Śro 30 Lip, 2008 Nice .mi - Śro 30 Lip, 2008 co nam jakieś ałto pokazujesz, zdjęcie cycków Twych ma być!
Witaj na forum! PieQt - Czw 31 Lip, 2008 Ponieważ napisałem już swojego pierwszego posta - wypadało by się przywitać w poście #2
Pojawiłem się tu, ponieważ dwaj użytkownicy tego forum zgadali się nieelegancko na mój temat
Jeszcze nie wiem jaką ma definicję HotHatch, ale jak smart F2 Brabus 80 km się łapie - to mam takie cudo