Kurde, musze licznik skalibrować i auto shamować itr 911 - Czw 18 Gru, 2014 Zmieniamy auta w firmie (foki 1.6tdci do żyda jakby ktoś był zainteresowany )
no i takie o to typy są brane pod uwagę:
Nowe mondeo 150km-nic o nim nie wiem, stylistyka ok, z foki jestem zadowolony, zakładam że będziemy mieli spory rabat.
Cytryna c5 160km-tu liczę na komfort, pneumatyka jest fajna, bo zdarza się jeździć po budowach, kopalniach it. więc zwiększanie prześwitu przydatne, rabaty mają kosmiczne, ale i duży spadek wartości.
No i wiadomo octavia rs 185 tu główny problem to okres oczekiwania.Aut potrzebuje na koniec kwietnia, a terminy to 6-9miesięcy...
Oczywiście wszystko w gnoju, bo przeloty roczne to 50-60tyś km.
Ktoś tym jeździł, ma zdanie?Marek23 - Czw 18 Gru, 2014 Jezdzilem octa w dieslu, jest dobrze, jedzie to ok. Zawias i hamulec fajne do zycia. Fotele lepsze niz gdziekolwiek. Jak poszukasz to znajdziesz salon ktory Ci ogarnie to w terminie.Kamill - Czw 18 Gru, 2014 Ile sztuk tej skody potrzebujesz, mogę popytać o terminy.itr 911 - Czw 18 Gru, 2014
Kamill napisał/a:
Ile sztuk tej skody potrzebujesz, mogę popytać o terminy.
Dwie, mowa oczywiście o RS w gnoju
Traktują te rs w skodzie, jak jakieś zondy!!!
Termin jest bardzo istotny, bo musimy miękko przejść zmianę aut z końcem kwietnia.qbus - Czw 18 Gru, 2014 Robilem prezentacje przedpremierowe nowego Focusa i Mondeo oraz tydzien jazd testowych, diesel w Mondeo nawet ten 180 KM nie jedzie kompletnie... auto jest ociezale, strasznie pozno reaguje na ruchy kierownica, stylistka na + o czym sam wspominasz ale osobiscie nie wybralbym tego auta.
Mnie za to zaskoczyl nowy Focus, co prawda jezdzilem tymi EcoBoostami z 150 KM silnikiem ale autko bylo mega dynamiczne, rewelacyjne zawieszeniowo, jazda nim to czysta przyjemnosc, samochód jedzie dokladnie tam gdzie chcemy Kamill - Czw 18 Gru, 2014 A ja ostatnio zrobiłem 500km ojca kugą mk1 . Co tam się dzieje z prawą stopą to nawet najstarszym ortopedom się nie śniło. Żeby na trasie jechać w miare ekonomicznie, 6ty bieg zapięty i gaz trzymać wciśnięty tak powiedzmy 1cm. pozycja mojej prawej stopy wyglądała tak że dużym palcem prawie dotykałem piszczela, w pewnym momencie musiałem lewą stopę podłożyć pod prawą piętę bo już nie mogłem dłużej tak jechać. Jedyna pozycja dla prawej stopy, która jest w miarę komfortowa, to gaz wciśnięty w 70% albo głębiej. Faak, nie zdawałem sobie sprawy że ktoś mógł by tak to spierdolić.
Co do octavi rozpuściłem wici, czekam na info.itr 911 - Czw 18 Gru, 2014
qbus napisał/a:
to zaskoczyl nowy Focus, co prawda jezdzilem tymi EcoBoostami z 150 KM silnikiem ale autko bylo mega dynamiczne, rewelacyjne zawieszeniowo, jazda nim to czysta przyjemnosc, samochód jedzie dokladnie tam gdzie chcemy
Jeżdżę foką i nie mogę złego słowa powiedzieć.
"Nowa" foka to jednak tylko mała zmiana stylistyki, nic więcej.
Zawias wiadomo kosa, ale fotele średnie, nawet nie ma regulacji lędźwi.
Oczywiście wszystko zależy od wersji, pewnie te z st są wygodne
Potrzebujemy trochę większych aut, dlatego klasa wyżej.
Teraz mamy dużo większy budżet, więc można powybrzydzać
Ok czekam na infodzik - Czw 18 Gru, 2014 Kolega ma mondeo z 2010, czyli ten sam rok co mój pastuch. Zjebało mu się wiecej niż w moim clio przez siedem lat. Od ładowania, ogrzewanie szyby, głośniki nawet sam nie pamięta co mu już nie działa a co działa. Ma go od nowości, wersja podstawowa benzyna 2.0.Kamill - Czw 18 Gru, 2014 Z forda to tylko fusiona można brać w ciemno, reszta jak widać mocno niedopracowana.PiTT - Czw 18 Gru, 2014
dzik napisał/a:
Kolega ma mondeo z 2010, czyli ten sam rok co mój pastuch. Zjebało mu się wiecej niż w moim clio przez siedem lat. Od ładowania, ogrzewanie szyby, głośniki nawet sam nie pamięta co mu już nie działa a co działa. Ma go od nowości, wersja podstawowa benzyna 2.0.
ostatnio ogladalem test uzywanej insigni, gosc ogolnie byl zadowolony, ale jak zaczal wymieniac co tam mu sie sypnelo to zwątpiłem
a tak jeszcze mi po glownie chodzila insignia i mondeo jako alternatywa dla paska
mazda 6 jak nieco wdrozylem sie w temat tez odpada, nie ze wzgledu na awaryjnosc a raczej wykonanie i niedopracowanie... a taka miala byc alternatywa dla klasy premium Bad-i - Czw 18 Gru, 2014 My mamy teraz nowe Octy 2.0 tdi 150KM 4x4 w full wypasie i musze przyznac ze ten samochod jest dobry. Wole to niz wszystkie insignie, mondeoMarek23 - Czw 18 Gru, 2014 Octa miazdzy,coz mam powiedziec.itr 911 - Czw 18 Gru, 2014
Marek23 napisał/a:
Octa miazdzy,coz mam powiedziec.
No ale Ty masz benzynę, raczej jest spora róznica
Dobra Kamil rzucił już wici w temacie oktawiana rS , czekam na ofertę.
A w temacie c5 nikt się nie wypowie?Anonymous - Czw 18 Gru, 2014 Ja sie moge wypowiedzieć bo stałem kiedys koło C5,całkiem ładne auto.