Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
was79 - Czw 18 Gru, 2014 Strick, Niemy i ja przepuscilismy, przed wigilia hh.org, na postoju taxi prestiż i komfort, żeby pojechać c5. Taksiarz nie podzielał jednak zachwytów Niemego PiTT - Czw 18 Gru, 2014 c5 to takie z poprzedniej edycji... najlepiej w cenie 10-15k
jezdzi to bezproblemowo i tanio
do tego jest wielkie w srodku i wygodne
jak ktos poszukuje wielkiego auta rodzinnego za niewielka kase to na serio dobra opcjaNiemy - Czw 18 Gru, 2014 Nie wiedział co miał! ! Ja C5 polecam, zawias MISTRZ! 2.0HDI niskie spalanie, zero problemow, zero awarii.Bonczek - Pią 19 Gru, 2014 Brałbym Octe, terminy produkcji sie juz unormowaly no i warto zamówić teraz bo sa juz nowe cenniki przygotowane i zaraz bedzie drożej 2.0tdci 150 to zmodernizowana 140km.michool_vt - Pią 19 Gru, 2014 na golfa w leasingu rabaciki ktoś coś? PiTT - Pią 19 Gru, 2014
michool_vt napisał/a:
na golfa w leasingu rabaciki ktoś coś?
w kazdym salonie z miejsca dostajesz taki rabacik jak po znajomosci
rabat flotowy + pewnie wyprzedaz rocznika - w vw akturat nie trzeba super znajomosci bo salony sciagaja porty jak trzeba anjas - Pią 19 Gru, 2014
PiTT napisał/a:
sciagaja porty
w sensie spodnie?michool_vt - Pią 19 Gru, 2014
Cytat:
w kazdym salonie z miejsca dostajesz taki rabacik jak po znajomosci
rabat flotowy + pewnie wyprzedaz rocznika - w vw akturat nie trzeba super znajomosci bo salony sciagaja porty jak trzeba
myślałem że te rabaty rocznikowe i flotowe mają od improtera, a to co da salon to co innego
dzienks, chyba będzie trzeba po prostu obdzwonić okoliczne salony was79 - Pią 19 Gru, 2014 Najlepszy jest dealer vw Katowice ( http://www.volkswagenkatowice.pl/ ), bo nazywa się Porsche Katowice i znajduje się w Świętochłowicach miras - Pią 19 Gru, 2014 Pomoże ktoś w ocenie tej Foki?
http://allegro.pl/ford-fo...4906495455.html
Kuzyn się zbiera do kupna czegoś do szybszego wożenia dupska i wpadł na nią szukając Mondeo ST220.
Jeszcze jedno , który samochód bardziej bezawaryjny Mondeo czy Foka? Nie znam się kompletnie na tych samochodach i nie wiem co mu doradzić.PiTT - Sob 20 Gru, 2014 żodyn!Niemy - Sob 20 Gru, 2014 Dobczyce miras - Sob 20 Gru, 2014
PiTT napisał/a:
żodyn!
Jak dla mnie to pełna zgoda, jakoś nie lubię Forda
Namawiam go na jakieś Audi A4 1.8 t quattro , bo o Hondzie Civic TypeR jakoś nie chce słyszeć , bo za małe qbus - Nie 21 Gru, 2014
itr 911 napisał/a:
Zawias wiadomo kosa, ale fotele średnie, nawet nie ma regulacji lędźwi.
Oczywiście wszystko zależy od wersji, pewnie te z st są wygodne m
Potrzebujemy trochę większych aut, dlatego klasa wyżej.
Teraz mamy dużo większy budżet, więc można powybrzydzać
My do testow mielismy wersje Titanium, ona ma juz takie fotele jak Trend Sport, jest regulacja odcinka ledzwiowego, eibach i cos tam jeszcze... jasne wsio rozumiem, ja po prostu Mondeo bylem rozczarowany.
Cytat:
Namawiam go na jakieś Audi A4 1.8 t quattro , bo o Hondzie Civic TypeR jakoś nie chce słyszeć , bo za małe
Za male w stosunku do a4? Juz w jajku bylo wiecej miejsca z tylu niz w a4 antoś - Nie 21 Gru, 2014 Ten Fokus wygląda na fatalnego trupa.