k-mart - Nie 18 Sty, 2009 205gti i Gtt sa niedotykalne!
Wielu sie na nich wzorowalo. Z reszta chyba normalka ze hh z 2009 powinien niszczyc hh z 1985?
Ciekawe jak wypadnie dlubane twingo na torach, bo jak wiadomo w Gtt nie ma ograniczenia mocy a na torach juz wielokrotnie pokazalo ze moze zlac kazdy samochod mi - Nie 18 Sty, 2009 gówno prawda, sprzedaję puga, kupuję używanego YTS. Basta! Trzeba wreszcie mieć szybką zabawkę jakąś!CHRZANEK - Nie 18 Sty, 2009 Ja zasadniczo lubie tylko te piosenki które raz słyszałem...Marek23 - Nie 18 Sty, 2009
Cytat:
czyli co - współczesny gówniany prawie-hh niszczy piękną klasyczną piątkę? A piątka to podobnie jeżdżący konkurent 205? A twingo z palcem w dupie objedzie byle nowy CTR?
Ale uprościłeś... Na tym mokrym torze nowy ctr może pomarzyć o zlaniu twingo to raz.
Turbo miało gorsze opony i pewno zawias już też nie ten...więc nie ma co gdybać.
Jak Kej mówi, podkręcić trochę świstaka i 5 niszczy wszystko...k-mart - Nie 18 Sty, 2009 Bedac dzisiaj po sanki do mojej cliowki i fele dla Marcela, poznalem przemilego klienta, mega maniaka cliowek I
W swoim garazu ma:
- 1.8 16v, gwint h&r z przodu, tyl koni, rozporki i takie tam, jakis wydech dedykowany, ecu-remap, zarejestrowany jako drugi samochod
- 1.8 16v coupe, stan jak nowy, 25000km
- 1.8 16v coupe, 40000km, rowniez idealny
- 1.8 16v wyscigowka: klowka, szpera, klatka, profi-zawias pucharowy, 4-tloczkowe heble na jakims duzym dysku, hamowane 180KM....
- jakis tam willi ktory stoi ponoc od paru lat
Dodam ze coupe to limitowana wersja, okazuje ze sam o niej bardzo malo wiedzialem, fajnie bo mi wszystko pokazal i wytlumaczyl.
Bylem pod mega wrazeniem, zapraszal bym wystartowal w jakims nastepnym wyscigu koniec kwietnia, ponoc jest mozliwosc wykupienia licencji na jeden dzien.106 - Nie 18 Sty, 2009 http://www.otomoto.pl/ind...show&id=T817664
....w roli drugoplanowej - pies Baltazar ;DCHRZANEK - Nie 18 Sty, 2009
106 napisał/a:
...w roli drugoplanowej - pies Baltazar
Hahahahahaha - zesikam się zaraz ...strick - Nie 18 Sty, 2009 Juz myslałem, ze jest to plan dla chłopakow na wyjazd ich hh do koszalina Bart - Nie 18 Sty, 2009
strick napisał/a:
Juz myslałem, ze jest to plan dla chłopakow na wyjazd ich hh do koszalina
też o tym pomyślałem
3 furexy na tego dafa i 2 na długą lawetę strick - Nie 18 Sty, 2009 Dobra, Ty bierzesz ich na lawete, ja do taryfy
Ty zarobisz na przewozie aut, ja ich kierowców Loko - Nie 18 Sty, 2009
strick napisał/a:
Dobra, Ty bierzesz ich na lawete, ja do taryfy
Ty zarobisz na przewozie aut, ja ich kierowców
pierdzielisz, przecierz będziemy jechali w furach na lawecie każdy w swojej
Dwa auta chce brać burżuj fydi - Nie 18 Sty, 2009
strick napisał/a:
Dobra, Ty bierzesz ich na lawete, ja do taryfy
Ty zarobisz na przewozie aut, ja ich kierowców
A czy twój helmut jest bezawaryjny? Dajesz gwarancje że dojedziemy do Koszalina? strick - Nie 18 Sty, 2009 Spokojnie dojedziemy moim
Zrobiłem nim juz 11k km i nic sie nie dzialo... oby tak dalej Bart - Nie 18 Sty, 2009
fydi napisał/a:
A czy twój helmut jest bezawaryjny? Dajesz gwarancje że dojedziemy do Koszalina?
nie bluźnij!
taksą mietkiem dyzlem choćby i na koniec świata! NIE ma prawa nic się zepsuć!strick - Nie 18 Sty, 2009
bart napisał/a:
nie bluźnij!
taksą mietkiem dyzlem choćby i na koniec świata! NIE ma prawa nic się zepsuć!