Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Mick - Nie 21 Gru, 2014
michool_vt napisał/a:
na golfa w leasingu rabaciki ktoś coś?
Mogę coś pomóc w CARSED w razie czego Qukie - Pon 22 Gru, 2014 Miras, kuzyn był gdzieś oglądać jakieś st220, jakieś przemyslenia odnośnie stanu i wyboru?michool_vt - Pon 22 Gru, 2014
Mick napisał/a:
michool_vt napisał/a:
na golfa w leasingu rabaciki ktoś coś?
Mogę coś pomóc w CARSED w razie czego
dzięki, chyba ogarniemy na miejscu Marek23 - Pon 22 Gru, 2014 Weź gti ze starego rocznika michool_vt - Pon 22 Gru, 2014 nieśmiało zapytałem ile spuści na gti, bo akurat stał w salonie i zdaje się że za jedyne 124tys mogę zostać właścicielem czarnego gti
to dwa razy więcej niż chce wydać Niemy - Pon 22 Gru, 2014 bier kreche, jebać biede! Marek23 - Pon 22 Gru, 2014
michool_vt napisał/a:
nieśmiało zapytałem ile spuści na gti, bo akurat stał w salonie i zdaje się że za jedyne 124tys mogę zostać właścicielem czarnego gti
to dwa razy więcej niż chce wydać
Bierz leasing...jak cos moge pomoc z rabatem i cena.miras - Pon 22 Gru, 2014
Qukie napisał/a:
Miras, kuzyn był gdzieś oglądać jakieś st220, jakieś przemyslenia odnośnie stanu i wyboru?
Był oglądać Mundka ST gdzieś w dolnośląskim tam gdzie mieszka i wrócił przerażony , jaki złom ludzie próbują wcisnąć.
Tego Focusa z Dobczyc odpuścił ,bo ktoś mu już oglądał i mega ulep podobno.
Jest w okolicy Katowic jakiś St 220 od gościa co w DE mieszka i pracuje , ale to dopiero po świętach będzie oglądał. Chyba że ktoś by mógł na niego rzucić okiem to było by zajebiście.
http://olx.pl/i2/oferta/f...tml#:c0821eca59michool_vt - Pon 22 Gru, 2014 leasing i tak chyba będzie grany, dziś byłem w salonie i goście jedyne co to dorzucają zimówki ja jebie
(no dobra wczesniej dają 12tysi rabatu kwotowego ) chyba już pokazali swoje dno, jutro jade zarezerwować auto.. ja jebie, golfa kupie, świat się kończy Marek23 - Pon 22 Gru, 2014 a nie woilsz używki gti? Coś by się znalazło...michool_vt - Pon 22 Gru, 2014 Dzieki maras za dobre chęci ale Żona tym będzie jeździła.. także wymogi są typu Nowe, podgrzewane fotele, czujniki parkowania itp nie potrzebuje 300koni, co jest trochę dziwne, ale ostatecznie do zrozumienia
Bonczek - Pon 22 Gru, 2014 Podgrzewane fotele sa niezdrowe Qukie - Wto 23 Gru, 2014
miras napisał/a:
Qukie napisał/a:
Miras, kuzyn był gdzieś oglądać jakieś st220, jakieś przemyslenia odnośnie stanu i wyboru?
Był oglądać Mundka ST gdzieś w dolnośląskim tam gdzie mieszka i wrócił przerażony , jaki złom ludzie próbują wcisnąć.
Tego Focusa z Dobczyc odpuścił ,bo ktoś mu już oglądał i mega ulep podobno.
Jest w okolicy Katowic jakiś St 220 od gościa co w DE mieszka i pracuje , ale to dopiero po świętach będzie oglądał. Chyba że ktoś by mógł na niego rzucić okiem to było by zajebiście.
http://olx.pl/i2/oferta/f...tml#:c0821eca59
To niedobrze, bo miałem nadzieję, ze 2015 będzie rokiem przesiadki w ST Gaydek - Wto 23 Gru, 2014