siema - Pią 20 Lut, 2015 Nie bądź takim czarnowidzem. Myślę, że wszyscy zostaną na stanowiskach.Anonymous - Pią 20 Lut, 2015 juz wiadomo kto podpalił most,świadek tvn ujawnia
Anonymous - Pią 20 Lut, 2015
pcs napisał/a:
ciekawe ilu generalow ze strazy miejskiej, pozarnej czy policji zostanie za to niedopatrzenie o wartosci 150mln PLN zdegradowanych .... niech zgadne z 5 odejdzie na emeryture w wieku lat 45, i zacznie do konca zycia pobierac po 12-16tys miesiecznie.
mostu poludniowego pewnie tez nie bedzie przez 10 lat za kare dla mieszkancow, ze sami nie ugasili.
dno
huj z mostem ,wazne ze tolerancja zatiumfowała i nikt nie spalił tęczy
a tak na marginesie,to nie wiem o co ta afera przeciez macie druga linie metra to sie ludzie przerzucą z aut na komunikacje zboiorowa i bedzie git Kenet - Pią 20 Lut, 2015 Druga linia metra podobno przecieka na odcinku pod Wisłą i nie wiedzą co zrobić... Anonymous - Pią 20 Lut, 2015 no co Ty,przeciez Hanka otwierała w listopadzie ,sam widziałem w tv
a tunel da sie uszczelnić,tylko trzeba widzieć jak,zapłacą to im powiem.... Chloru - Pią 20 Lut, 2015 Kupić gondole i kasować za atrakcje turystyczne Marek23 - Pią 20 Lut, 2015
Prezydent Warszawy zapewniła, że remont mostu można zlecić bez organizowania przetargu. – Działania z tzw. wolnej ręki są zgodne z przepisami prawa i tak zrobimy – powiedziała Hanna Gronkiewicz-Waltz.
Wypłacili sobie właśnie III filar
Masakra, jakbym wiedział ze mi to zleca to bym napalm zrzucił na ten mostAnonymous - Pią 20 Lut, 2015 i może ktos tak zrobiłBarejka - Pią 20 Lut, 2015 Anonymous - Wto 24 Lut, 2015 hej obrońcy miłosciwie nam panującej parti,moze mi ktos wytłumaczyc jak to działa ze gdy zabiora nam wiecej pieniędzy to będziemy miec więcej pieniędzy
https://www.facebook.com/...152820183658740anjas - Wto 24 Lut, 2015 w sumie to bym odpowiedział to co zrozumiałem z tego tekstu, ale pytanie było skierowane do kogoś innego, więc na razie pomilczę Anonymous - Wto 24 Lut, 2015 Vlodarsky - Sob 28 Lut, 2015 Logiczne... to jak z zusem - ja jak i wielu z Was płacę np zdrowotne w dwóch firmach. Dzięki temu mam mniej pieniędzy co za tym idzie, więcej pracuje, a dzięki temu mam więcej pieniędzy.
jest logika ? Jest ! Tylko pieniędzy nie ma Kamill - Sob 28 Lut, 2015 Trzeba było zostać z 1 firmą, a miec kilka marek. Jak przeglądałem sklepy tuningowe z felgami zawieszeniami bylo ich ze 20, a jak sie wejdzie w zakladke komtakt to sie ciagle przewija 4-5 firm.
Albo nie zatrudniać się w drugiej firmie tylko przy pomocy pierwszej swiadczyć uslugi drugiej na umowę.Kenet - Wto 07 Kwi, 2015 Był ten zamach w końcu czy nie było?