To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

siema - Pią 20 Lut, 2015

Nie bądź takim czarnowidzem. Myślę, że wszyscy zostaną na stanowiskach.
Anonymous - Pią 20 Lut, 2015

juz wiadomo kto podpalił most,świadek tvn ujawnia

pcs napisał/a:
ciekawe ilu generalow ze strazy miejskiej, pozarnej czy policji zostanie za to niedopatrzenie o wartosci 150mln PLN zdegradowanych .... niech zgadne z 5 odejdzie na emeryture w wieku lat 45, i zacznie do konca zycia pobierac po 12-16tys miesiecznie.

mostu poludniowego pewnie tez nie bedzie przez 10 lat za kare dla mieszkancow, ze sami nie ugasili.

dno

huj z mostem ,wazne ze tolerancja zatiumfowała i nikt nie spalił tęczy
a tak na marginesie,to nie wiem o co ta afera przeciez macie druga linie metra to sie ludzie przerzucą z aut na komunikacje zboiorowa i bedzie git :hhe:

Kenet - Pią 20 Lut, 2015

Druga linia metra podobno przecieka na odcinku pod Wisłą i nie wiedzą co zrobić... ;D

no co Ty,przeciez Hanka otwierała w listopadzie ,sam widziałem w tv ;D

a tunel da sie uszczelnić,tylko trzeba widzieć jak,zapłacą to im powiem.... ;D

Chloru - Pią 20 Lut, 2015

Kupić gondole i kasować za atrakcje turystyczne :faja:
Marek23 - Pią 20 Lut, 2015

Kenet napisał/a:
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,gronkiewicz-waltz-konstrukcja-mostu-do-wymiany,158583.html

Cytat:
Prezydent Warszawy zapewniła, że remont mostu można zlecić bez organizowania przetargu. – Działania z tzw. wolnej ręki są zgodne z przepisami prawa i tak zrobimy – powiedziała Hanna Gronkiewicz-Waltz.

Wypłacili sobie właśnie III filar :wall:

Masakra, jakbym wiedział ze mi to zleca to bym napalm zrzucił na ten most

i może ktos tak zrobił
Barejka - Pią 20 Lut, 2015

Anonymous - Wto 24 Lut, 2015

hej obrońcy miłosciwie nam panującej parti,moze mi ktos wytłumaczyc jak to działa ze gdy zabiora nam wiecej pieniędzy to będziemy miec więcej pieniędzy
https://www.facebook.com/...152820183658740

anjas - Wto 24 Lut, 2015

w sumie to bym odpowiedział to co zrozumiałem z tego tekstu, ale pytanie było skierowane do kogoś innego, więc na razie pomilczę :rotfl:
Anonymous - Wto 24 Lut, 2015

:rotfl:
Vlodarsky - Sob 28 Lut, 2015

Logiczne... to jak z zusem - ja jak i wielu z Was płacę np zdrowotne w dwóch firmach. Dzięki temu mam mniej pieniędzy co za tym idzie, więcej pracuje, a dzięki temu mam więcej pieniędzy.
jest logika ? Jest ! Tylko pieniędzy nie ma :-)

Kamill - Sob 28 Lut, 2015

Trzeba było zostać z 1 firmą, a miec kilka marek. Jak przeglądałem sklepy tuningowe z felgami zawieszeniami bylo ich ze 20, a jak sie wejdzie w zakladke komtakt to sie ciagle przewija 4-5 firm.
Albo nie zatrudniać się w drugiej firmie tylko przy pomocy pierwszej swiadczyć uslugi drugiej na umowę.

Kenet - Wto 07 Kwi, 2015

Był ten zamach w końcu czy nie było? :>