Uprzedziłes mnie, a patrz co napisałem mi - Pią 08 Sie, 2008 dzięki za pamięć, jesteś słodki!Gaydek - Pią 08 Sie, 2008 rabarbar, witaj .Anonymous - Pią 08 Sie, 2008 Co prawda napisalem juz pare postow, ale lepiej pozno niz w cale.
Poprostu jakis zawias chwycilem i sie nie przywitalem(ale baran ze mnie )
Tak wiec witam wszystkich serdecznie mi - Pią 08 Sie, 2008
Nogus napisał/a:
Poprostu jakis zawias chwycilem i sie nie przywitalem(ale baran ze mnie
I co - myślisz, że Cię to tłumaczy?! Klepki masz - ot co!
Ale niech stracę - WITAJ!
...no i poka cycki...M - Pią 08 Sie, 2008 Witamy Cie Nygusie Anonymous - Pią 08 Sie, 2008 kurwa co tu sie dzieje
rzezia niewiniatekBart - Sob 09 Sie, 2008
Nogus napisał/a:
ale baran ze mnie
no cóż, nie będziemy się spierać, panie kolego Anonymous - Sob 09 Sie, 2008 Witam wszystkich k-mart - Sob 09 Sie, 2008 Witam
Powiedz cos o sobie, ile masz wzrostu, rozmiar buta?
Czy znasz klub platinium?
Czy jezdziles kiedys mazda mx5 i jestes gotow zaakceptowac, ze jest to najlepszy samochod na swiecie?
Czy wiesz o tym ze hondy nie skrecaja a s3 klepie evo 9?
Narazie tyle Gaydek - Sob 09 Sie, 2008 Passenger, siema... braciszku .fydi - Sob 09 Sie, 2008 k-mart, a co z najważniejszym pytaniem? Co sądzisz o haldexie ?
No i oczywiście pokaż zdjęcia ..... cycków!
Witam nowych użytkowników. Miłego korzystania z forum ps - Sob 09 Sie, 2008 o, fajnie - mocnego vw seata jeszcze nie mamy. Witamy!
Jak sie jezdzi?Anonymous - Sob 09 Sie, 2008
k-mart napisał/a:
Powiedz cos o sobie
Ja taki raczej nieśmiały jestem
Gaydek napisał/a:
Passenger, siema... braciszku
Witam braciszka Wyprzedzając pytania nie chodzi nam o zakonników a o prawdziwe więzy krwi
ps napisał/a:
Jak sie jezdzi?
Przepisowo Przeważnie... A na poważnie to nie narzekam.Bart - Sob 09 Sie, 2008
Passenger napisał/a:
Gaydek napisał/a:
Passenger, siema... braciszku
Witam braciszka Wyprzedzając pytania nie chodzi nam o zakonników a o prawdziwe więzy krwi
mam złą wiadomość, jest niepisana zasada na HH - nie może tu być rodzeństw...