Nie ma nic lepszego niz matchbox! Stare modele osiagaja niezłe ceny czasami
Ostatnio czytałem, że jakiś Pan pozbywał się swojej kolekcji i ceny były nawet po kilka tyś. $ za model.nox - Wto 20 Sty, 2009 a ja w sumie coś takiego http://www.allegro.pl/ite...sklep_wawa.htmlstrick - Wto 20 Sty, 2009
martin.h napisał/a:
Ostatnio czytałem, że jakiś Pan pozbywał się swojej kolekcji i ceny były nawet po kilka tyś. $ za model.
Dokładnie, z lat 70 sa bardzo wartosciowe
Mam kilka jeszcze po starym szymlorek - Wto 20 Sty, 2009
Podwozie to żywcem zerżnięta podróba podwozia Tamiya TL-01 ale japonce mają kilka zmyślnych patentów które sprawia że to podwozie jest mocno upośledzone w porównaniu do TL pozatym buda nie umywa się do Tamiyowskich, zaletą tu jest jedynie cena.nox - Wto 20 Sty, 2009 na szybko znalazłem tylko to . Tamiya TL-01 wymiata w swojej półce cenowej szymlorek - Wto 20 Sty, 2009 Miałem takową z całym setem zmienionych przełożeń, płytami węglowymi zamiast tradycyjnego korpusu podwozia lepszymi amorami i silnikiem hpi z przełożonym uzwojeniem, zapiżdżało jak ta lala Ganiałem się z X-rayami jak równy z równym.
Oczywiście mam świadomość że takim samym nakładem finansowym włożonym w Xraya t2r nie mógłbym mieć złudzeń żeby powalczyć.
Dobrą relacje jakości do ceny mają wózki team associated
Taki prawie X tylko materiały troche gorsze, ale myśl techniczna i niektóre rozwiązania równie dobrefydi - Wto 20 Sty, 2009 UWAGA! UWAGA!
Git produkcja ogłasza casting
Potrzebni kosmici i kilku ludzi -chętnych z Warszawy i okolic prosimy o wysyłanie zdjęć na gitprodukcja@wp.plBart - Wto 20 Sty, 2009 właściwie bywam czasem w wawie, więc bym się nadał
a udział w jakimś filmie git produkcji to szczyt moich marzeń aktorskich.CHRZANEK - Śro 21 Sty, 2009 I moich też.
Wszak moje ulubione filmy to:
1) SŻ
2) WPW
3) STZOanjas - Śro 21 Sty, 2009 ale w sensie Jimek na zdjęciu czy zdjęcie zrobione przez Jimka?
dawaj na forum! anjas - Śro 21 Sty, 2009 aaa, to nie wrzucaj... myślałem, że zdjęcie ZROBIONE przez Jimka!
A jak tak to jego prywatna sprawa nox - Śro 21 Sty, 2009 Janusz ty czytasz Party ?? Janusz - Śro 21 Sty, 2009 niee Show :D:D jakies takei cos mi wpadłow rece w pracy martin.h - Śro 21 Sty, 2009
Janusz napisał/a:
niee Show :D:D jakies takei cos mi wpadłow rece w pracy