Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
PiTT - Czw 08 Sty, 2015 zapytam inaczej
jesli to ma byc spore auto w nieduzej kasie to co zlego jest np z octavia kombi albo cos w tym segmencie?
nie ta liga czy co?
nadal uwazam ze legacy w tej kasie jest ultra rozsadnym wyborem, ale co ja tam wiem Kamill - Czw 08 Sty, 2015 Nie trafiłem jeszcze na legacy w 2,5 w automacie. Zazwyczaj jest 2.0 120km czy cos takiego, a to nie wchodzi w grę
Octavie 2 chętnie przyjmę, nawet z tego względu że znalazłem fajną na xenonie i bezowym środku w automacie, tania, ale tam same FSI. Nie zagazujesz tego. Poza tym jaka liga, jeżdzę przecież jakimś syfikiem.
Nie chce forda, vw też same fsi przez co pastuchy tanie jak zboże, volvo mi nie pasuje, poza tym podobno automaty klękają. Opla z tych lat 2004-2007 nie zniosę. Więc co zostaje ? Jeszcze a4 1,8t 163KM, dość małe. Accord 2.0 i 2.4, ale jakoś nie do końca, musiał bym sie przekonać.PiTT - Czw 08 Sty, 2015 jak duzo nie jezdzisz to nie musisz gazowac
znajomy mial outbacka ze stanow 2.5 bena w automacie... nic nie jechalo, duzo lepiej w manualu sie sprawdzaKamill - Czw 08 Sty, 2015
kosmita napisał/a:
Kamill, jak to ma być samochód głównie w trasy, to olej automat, w takim budżecie jest spora szansa, że się sypnie.
Może volvo v70/xc70 2 generacji ?
Właśnie nie wiem, jeżeli Gosia wróci do pracy to bedzie robić 2,5k km miesięcznie do samej pracy plus wycieczki i wyjazdy na co drugi weekend wyjdzie 35k rocznie. Musi być możliwość gazu i automat.Mrozu - Czw 08 Sty, 2015 Na dniach będę miał na sprzedaż Chryslera 300c 3.5Pb. Jak byś był zainteresowany to daj znać.Anonymous - Czw 08 Sty, 2015 Nie zeby reklamował ale wydaje mi sie ze wszystkie kryteria spełnia merc 124,pisze zupełnie powaznie.Za kilkanaście tysi mozesz kupić zadbany egzemplarz,który pojezdzi bez awaryjnie,a jak sie zjebie to napewno nie zbakrutujesz na naprawach.
W Dani są najdroższe auta w europie,naprawde maja absurdalne ceny-np.7 lat temu nowy fiat panda kosztował 60k pln,a buma m5 ponad bańke,podobnie jest z cenami uzywanych.anjas - Czw 08 Sty, 2015
PiTT napisał/a:
wez od anjasa subaru a nie w klase premium po taniosci się pchasz
od anjasa to już się nie dasiema - Czw 08 Sty, 2015
anjas napisał/a:
PiTT napisał/a:
wez od anjasa subaru a nie w klase premium po taniosci się pchasz
od anjasa to już się nie da
Poszedł? Myślałem, że doczeka weekendu i wproszę się na jazdę próbną (tylko upalanie i narzekanie, nie kupiłbym bo odpuszczam Legasie).
Kamill napisał/a:
Manuali na oku miał bym kilka w tym Kamila outbacka, ktory mi pasuje dużo bardziej.
Sprzedaje? Też się chciałem przejechać Kamill - Czw 08 Sty, 2015 Rabi ja bardzo lubie 124 i dlugo myslalem zeby go nie kupić, ale wyszlo na to że nie bede nim wogole jezdził, takie auto dla samego posiadania, bez celu. A teraz chce cos nowszego ze względu na lepsze wyniki w testach zderzeniowych.
Siema
Ja już jeździłem. Wpadaj NA wilanów to poupalamy.
W miedzyczasie badam temat gazu do fsi/tfsi. Zobaczymy może dosiąde octavi, ale pewnie budzecie zmiesci sie tez passat fsi.Walle - Czw 08 Sty, 2015 Accord kombi 2.4 w automacie. To auto nie zawodzi, nie psuje się i długo nie czeka na nowego właściciela. Poza tym jest dobrze zmontowane, fajnie mu się drzwi zamykają i ma w cholerę miejsca. Polecam z serca całego.
Mazda 6 po 2005 2.0, Audi A6 2.4 tak, ale nie C6, a C5. C6 - koszty, o których pisał już Pitt.
Chyba, że chcesz octavię 1.9 tdi kombi, którą tu wystawiałem. Jeszcze się nie sprzedała. Stoi i czeka na Wilanowie. Niestety manual .KarQ - Czw 08 Sty, 2015 Passata szczerze odradzam, bo bedzie ssal nadwyzke srodkow w najmniej odpowiednim momencie. Accordem ostatnio jechalem, to zdziwilem sie, ze jest bardzo cicho w srodku, a Octa jak to octa, poprawny wół do pracy.Kamill - Czw 08 Sty, 2015 Moze się odezwe do kolegi ma acorda 2.0 w kombiaku w manualu, przejadę się, zobaczę. Bo coś czuje ze outbacka który najbardziej by mi leżał mogę nie znaleźć, szukam więc alternatywy. Moze się przejadę, podejdzie mi to zapomnę o wyglądzie, bo jak auto fajnie jedzie to w sumie wygląd mi nie przeszkadza.KarQ - Pią 09 Sty, 2015 Jechac to fajnie nie jechalo, w nim sie dobrze czulem jak juz sie napedzil. 2.4 sporo pali, a tez dupy nie urywa osiagami.Walle - Pią 09 Sty, 2015 Accord 2.0 w automacie nie jest rakietą, ale ma wiele innych zalet. Niekoniecznie jest sens przepłacać za 2.4. Jedno z ostatnich aut, które ma wszystko co jest potrzebne, a nie zaskakuje niespodziewanymi awariami np. elektroniki.
Jedynym minusem jest dość miękki lakier, który łatwo się rysuje.Jakarti - Pią 09 Sty, 2015 ta dyskusja zaczyna przypominać te w sprzedaży opisywane przez kilka osób w innym temacie.
Maciusiowy kupił auto , chyba a4 w kombi - niezły stan a i tak musiał coś tam robić.
nie wiem czy ta kasa nie jest po prostu trochę za mała (uwzględniając ew. naprawy i ubezp) albo wymagania są do zmodyfikowania