To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

Jakarti - Pią 17 Kwi, 2015

Rasputin,
ale że co? na ch.. spamujesz ? :rotfl:
5 lat trzeba sprawdzac dlaczego jakies zoltodzioby polecialy z prezydentem? ludzie, ktorzy w ogole nie mieli prawnej mozliwosci wsiasc do samolotu bo nie mieli waznych pozwolen?

Anonymous - Pią 17 Kwi, 2015

Całe to sledztwo jest jedną wielką kompromitacją,ale pamiętaj ze twierdząc tak z automatu stajesz członkiem "sekty smoleńskiej",oszołomem,pisowcem i faszystą
anjas - Pią 17 Kwi, 2015

rabarbar napisał/a:
Czy mi sie wydaje czy Borat z lekka sie najebał?Kto to "specjalista od kur" ????

gdyby pokazali calosc a nie powyrywane z kontekstu fragmenty to pewnie bysmy wiedzieli. tez jestem ciekawy

Alexxx - Pią 17 Kwi, 2015

rabarbar napisał/a:
Całe to sledztwo jest jedną wielką kompromitacją,ale pamiętaj ze twierdząc tak z automatu stajesz członkiem "sekty smoleńskiej",oszołomem,pisowcem i faszystą

Tez twierdze ze sposob przeprowadzenia sledztwa pozostawia wiele do zyczenia i mozna go nazwac kpina... Czlonkiem "sekty smolenskiej" (o ile jest cos takiego) staje sie ktos slepo
Wierzacy w zamach/wybuchy i nie dostrzegajacy jak marnie ta delegacja byla przygotowana i ile bylo czynnikow "ktore poszly nie tak" - ale to takie moje prywatne zdanie ;)

prosze bardzo, 5 sek youtube

Alexxx, nie pierdziel-sam wielokrotnie zostalem nazwany oszołomem (miedzy innymi przez niektórych forumowiczów) gdy stwierdziłem ze polski rzad sie skompromitował zachowaniem po smolensku,ze nie mam pewności czy to był zamach czy wypadek i zapewne sie nigdy nie dowiem itd itp
Alexxx - Pią 17 Kwi, 2015

rabarbar, ale Ty jestes oszolomem :D mega pozytywnym! A do tego raperem :D
anjas - Pią 17 Kwi, 2015

rabarbar napisał/a:
prosze bardzo, 5 sek youtube

no to sobie odpowiedziałeś, kim jest "specjalista od kur"

was79 - Wto 21 Kwi, 2015

Fajny profil :lol2:

https://www.facebook.com/magdachanhime

Anonymous - Wto 21 Kwi, 2015

Jesli to prawda to trzeba przyznac ze przebili Bareje,maja rozmach skurwysyny
http://www.wykop.pl/artyk...a-i-swoj-wykop/

GeKo - Śro 22 Kwi, 2015

chyba prawda :D
http://express.bydgoski.p...ECIA-WIDEO.html

Anonymous - Śro 22 Kwi, 2015

a moze to bzdura,po prostu walec i cięzarówki tak sobie przejeżdzały przypadkiem,z tragarzami
Jakarti - Śro 22 Kwi, 2015

rabarbar,
a moze to byl taki spot budowlancow jak sobie robiło kiedys hh i bronek wpadł na pomysl, ze sie wbije na krzywy ryj.. kto to moze wiedziec..

Anonymous - Śro 22 Kwi, 2015

tak powaznie to miał tyle wpadek w tej kampani ze to juz sie podejrzane robi
Kenet - Śro 22 Kwi, 2015

Ja i tak nie będę głosował ani na PO ani na PIS, ale to co podczas tej kampanii rząd robi żeby Bronka nie wybrali drugi raz to jest mistrzostwo świata!

Czas się stąd zawijać.