Gaydek - Sob 09 Sie, 2008 Czyli dyskryminacja? anjas - Sob 09 Sie, 2008 Wyjątkiem są rodzeństwa, w których przynajmniej jedna osoba jest zorientowana na własną płeć.
(prawda mi? )Anonymous - Sob 09 Sie, 2008 witamTomsoN - Sob 09 Sie, 2008 Witam.
No chyba, że to siostry.Anonymous - Sob 09 Sie, 2008 czesc pokazywac co tam macie dla nas za dary Anonymous - Sob 09 Sie, 2008 Rozumiem, że profilaktycznie nie tolerujecie bliźniaków, ale my zwykli bracia anjas - Sob 09 Sie, 2008
Passenger napisał/a:
Rozumiem, że profilaktycznie nie tolerujecie bliźniaków, ale my zwykli bracia
nie mieszać polityki, bo się zacznie!
Anonymous - Sob 09 Sie, 2008
Passenger napisał/a:
tylko syjamskie bliźnieta albo jakies fajne bliźniaczki Gaydek - Sob 09 Sie, 2008
anjas napisał/a:
Passenger napisał/a:
nie mieszać polityki, bo się zacznie!
Mroczków też nie .Anonymous - Sob 09 Sie, 2008
Gaydek napisał/a:
Mroczków też nie .
eeeeeeeeee tam mroczków .... jak piliśmy ostatnio MOET w Placie to patrzył i zazdrościł anjas - Sob 09 Sie, 2008 Mroczki są OK - FreeMan jest do nich podobny, trzeci bliźniak normalnie Bart - Sob 09 Sie, 2008 jak ostatnio popiłem to miałem mroczki przed oczami fydi - Sob 09 Sie, 2008 jak ja ostatnio popiłem to mi mroczki wpi.erdoliły Loko - Nie 10 Sie, 2008
Marcel 08 napisał/a:
Gaydek napisał/a:
Mroczków też nie .
eeeeeeeeee tam mroczków .... jak piliśmy ostatnio MOET w Placie to patrzył i zazdrościł
To następnym razem go spytaj czy pamięta jeszcze mazury i chłopaków z AWF, zobaczysz jaka wtedy będzie miał minę kubas - Nie 10 Sie, 2008 ooo kolega z torunia fajnie fajnie witam witam