Witamy... Czy to jest nowa CUPRA?TomsoN - Nie 10 Sie, 2008 Musi być nowa, musi skoro taki silnik.
Witam.mi - Nie 10 Sie, 2008 witam!
[co za idioci - ponad 2 strony od wczoraj ]Anonymous - Nie 10 Sie, 2008
saxorulez napisał/a:
Witamy... Czy to jest nowa CUPRA?
TMs napisał/a:
Musi być nowa, musi skoro taki silnik.
Zgadza się. MY08.TomsoN - Nie 10 Sie, 2008 W serii bardzo fajnie musi jechać ale jechałem taką po sofcie i naprawdę robi szał. Fajne auto, ale Marek by powiedział, że się lewą nie da jeździć GeKo - Nie 10 Sie, 2008
TMs napisał/a:
W serii bardzo fajnie musi jechać ale jechałem taką po sofcie i naprawdę robi szał. Fajne auto, ale Marek by powiedział, że się lewą nie da jeździć
jeśli jest w DSG to sie da. Tylko trzeba zapodać stery z SUPERCOPA wtedy biegi są jeszcze bardziej agresywnie zmieniane.
Generalnie słyszałem że można to bez problemu odłączyć, aby podczas hamowania lewą nie odcinało paliwa. Tyle że to teoria nie wiem jak jest z praktyką.k-mart - Nie 10 Sie, 2008
TMs napisał/a:
ale Marek by powiedział, że się lewą nie da jeździć
Czekam i czekam i dzwie sie ze jeszcze nic nie napisal GeKo - Nie 10 Sie, 2008 Panowie z was tu taki szownizm bije, a nie wiem czy wiecie, od wczoraj z nami na forum jest niewiasta "Angelmotorsport" w 500 Abarth CHRZANEK - Nie 10 Sie, 2008
GeKo napisał/a:
Panowie z was tu taki szownizm bije
Bo to jest forum szowinistycznych świń, a do tego jest jeszcze jeden "hetero inaczej" ...
WItam w takim razię Niewiastę jak i posiadacza pięknego seata z grodu pierników
Bardzo proszę o fotografie aut oraz... dekoltu Marek23 - Nie 10 Sie, 2008
k-mart napisał/a:
TMs napisał/a:
ale Marek by powiedział, że się lewą nie da jeździć
Czekam i czekam i dzwie sie ze jeszcze nic nie napisal
Eh, kiedyś doświadczycie porządnej podsterowności w Vagu i sunąc do rowu pomyślicie(szkoda, że nie mogę się uratować lewą...)
A tak poważnie, to witam posiadacza Cupry.
GeKo napisał/a:
Panowie z was tu taki szownizm bije, a nie wiem czy wiecie, od wczoraj z nami na forum jest niewiasta "Angelmotorsport" w 500 Abarth
Babygirl, napisz coś...Anonymous - Nie 10 Sie, 2008
GeKo napisał/a:
TMs napisał/a:
W serii bardzo fajnie musi jechać ale jechałem taką po sofcie i naprawdę robi szał. Fajne auto, ale Marek by powiedział, że się lewą nie da jeździć
jeśli jest w DSG to sie da.
Nie ma opcji DSG w Cuprze.
CHRZANEK napisał/a:
Bardzo proszę o fotografie aut oraz... dekoltu
Gdzie je wrzucać ? Bart - Nie 10 Sie, 2008
Passenger napisał/a:
fotografie aut oraz... dekoltu
Gdzie je wrzucać ?
na razie tutajAnonymous - Nie 10 Sie, 2008
Foto z Toru Poznań
Autko na razie seria.mi - Nie 10 Sie, 2008 dobra - fajnie, teraz dekolt saxorulez - Nie 10 Sie, 2008 dobre to foto.. z samego faktu że z toru poznań.
Kolega cos upala czy tylko zwiedzał tor "turystycznie"