k-mart - Czw 22 Sty, 2009 eM, czy to prawda ze to wlasnie Ty pisales program do limuzyny rzadowej / prezydenckiej Lecha Kaczynskiego?
Czy mozesz zdradzic szczegoly?nox - Czw 22 Sty, 2009 Pragne ja !!!M - Czw 22 Sty, 2009
k-mart napisał/a:
eM, czy to prawda ze to wlasnie Ty pisales program do limuzyny rzadowej / prezydenckiej Lecha Kaczynskiego?
Czy mozesz zdradzic szczegoly?
CHyba ten Pan po lewej wibratorem namieszał Ci w głowiesaxorulez - Czw 22 Sty, 2009 kej ostro jedziesz.. Anonymous - Czw 22 Sty, 2009
eM napisał/a:
k-mart napisał/a:
eM, czy to prawda ze to wlasnie Ty pisales program do limuzyny rzadowej / prezydenckiej Lecha Kaczynskiego?
Czy mozesz zdradzic szczegoly?
CHyba ten Pan po lewej wibratorem namieszał Ci w głowie
Ha ha ha... i za to właśnie Was lubie. Nie ma drugiego takiego forum z tak odjechanymi ludzmi
Wiedzieliście, że Frank Sinatra nagrał kawałek po polsku (a właściwie z polską zwrotką).
Nagrał go w 1947 roku, zatroskny losami Polski po wojnie...
Polski kawałek zaczyna się od 2.02Bart - Czw 22 Sty, 2009 jeśli idzie o wymowę to papa ratzinger bije franka na głowę, ale trzeba przyznać, że całkiem miły gest uczynił (znaczy się franek uczynił, nie papa).anjas - Pią 23 Sty, 2009 Prawda, trochę trudno zrozumieć co śpiewa, ale i tak miło z jego strony M - Pią 23 Sty, 2009 Co on tam śpiewa?
Jałta nie jest zła czy nie dosłyszałem? Bart - Pią 23 Sty, 2009 w marcu w genewie alfa pokaże mi.to GTA Pod maską 1.8 turbo z bezpośrednim wtryskiem i jakieś 240KM. Ponoć ma robić setkę w mniej niż 6.5s.
mi - Pią 23 Sty, 2009 phi, zjem go
1.8 turbo - to może być dość lekki silnik, więc i prowadzenie może pozostać niezłe... We'll see...nox - Pią 23 Sty, 2009 Jeździłem taką po przeróbkach w abarthcie na zamówienie, po 200 tyś przebiegu się nawet trzyma . chyba sobie kupie ....
Pytajcie pytajcie ....
Odpowiedz brzmi tak jeździłem KonradMK - Pią 23 Sty, 2009 i nie cieszyłem się za długo dobrym początkiem roku...
dziś przyszło pismo od komornika, wzięli się za moje niepłacone mandaty, kurwa fak-mart - Pią 23 Sty, 2009 Dzwon do PiTT'a, zatanczy i poprawi Ci humor!
http://www.youtube.com/watch?v=9ESwvdvLoi8