Michał - Czw 27 Wrz, 2007 http://moto.allegro.pl/it...xsi_95_km_.html
co o tym sadzicie jako weekendowy hothatch z wyprutym wnetrzem , kublem i gwintem ?
bez zabaw w moc ( jedynie wydech )
wiem lukaniu, ciagle mam na uwadze co mi polecales ale ciezko to znalezc .. takie luzne mysli.Misiek_lbn - Czw 27 Wrz, 2007 napewno trzeba doliczyć pare groszy tuż po kupnie, żeby takie zabawy mogły się odbyć w bezproblemowej jeździe...
ale widze, że coraz więcej osó kupuje dupowóz, i coś na łikendy
ale weekendowy tzn co...
polatasz po warszawie czy posiedzisz przy nim bo chce CI się coś podłubać
jak by nie było, moim zdaniem to super pomysł mieć coś co można psuć sobie w wolnych chwilach, i nie martwić się że jutro trzeba gdzieś jechać, a to nie jest na chodzie
kompinuj kompinuj Michał - Czw 27 Wrz, 2007 nie wiem czy nie jest zbyt wolny mimo wszystko. To tylko ok 100 koni
weekendowy na zasadzie wyopady na lublin, nauczenie sie skrecania ...Misiek_lbn - Czw 27 Wrz, 2007 100 koni przy masie 800-900(nie mam pojęcia ile, tak strzelam tylko), wystarczy
kup AX'a od marcela, i będziesz miał gotowe i w miare szybkie chyba
albo jak pedzia, to 205 GTI :564:
albo świstak, jeśli nie chcesz dwóch azjatów miećAnonymous - Czw 27 Wrz, 2007
Michał napisał/a:
nie wiem czy nie jest zbyt wolny mimo wszystko. To tylko ok 100 koni
weekendowy na zasadzie wyopady na lublin, nauczenie sie skrecania ...
napewno bedzie FUN - niby tylko 100PS ale waga ziom WAGA
moze chcesz mojego AX'a - dogadamy sie Michał - Czw 27 Wrz, 2007 marcelku, twoj ax moim zdaniem troche juz zmeczony jest ... no i wieje szalonymi latami 60 Natomiast włodzia ax .... juz inna bajka
czekam na dalsze opinie, bo sie troche najaralem. Moze ktos mnie ugasi Misiek_lbn - Czw 27 Wrz, 2007 pewnie brałeś pod uwage 500 różnych opcji, i allegro masz w jednym paluszku, ale...
golf II... gratów jak mrówków, dojcze technologisze, ogólnie jak dla mnie ujdzie
w lbn po torze smiga kilka, i są naprawde groźne http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3462980
(linki które podałem są przykładowe tak żebyś mógł zobaczyć samochodzik )anjas - Czw 27 Wrz, 2007 Mnie sie podoba taki pedziot.
Katalogowo ma 94 kucyki, 9,6 do setki, waży 860 kilo i ma v-max 190 km/h
czuwaj!Michał - Czw 27 Wrz, 2007 Rekin dzieki - VW odpada, taki niemiecki topór, nie lubie niemców. Fury bez polotu kompletnie i jakos nie chce mi sie wierzyc ze to dobrze jedzi... Pug jakis taki ... nie wiem sam. Ale swift i charada ok. Swift chyba ok, bo malo sie psuje, natomiast szarada tez git ale ciekawe jak z czesciami.Michał - Czw 27 Wrz, 2007
Kod:
czuwaj!
hehehh dopiero teraz przeczytałem
CZUWAJ TOWAZYSZU MEN Misiek_lbn - Czw 27 Wrz, 2007
Michał napisał/a:
jakos nie chce mi sie wierzyc ze to dobrze jedzi
pokazać Ci wyniki z ostatnich kilku mini maxów w lublinie
albo kjsów
ale nie to nie, osobiście tez bym wybrał coś inne
a clio 16V
kejmart Ci coś nawinie
a podobno to skręca niemiłosiernie :556:
i jedzie jak złe Anonymous - Czw 27 Wrz, 2007
Michał napisał/a:
marcelku, twoj ax moim zdaniem troche juz zmeczony jest ... no i wieje szalonymi latami 60 Natomiast włodzia ax .... juz inna bajka
czekam na dalsze opinie, bo sie troche najaralem. Moze ktos mnie ugasi
nie zgodze sie z toba Michale, ale nie bede namawaił
KUPUJ PUGA
qbus - Czw 27 Wrz, 2007
Michał napisał/a:
nie wiem czy nie jest zbyt wolny mimo wszystko. To tylko ok 100 koni
weekendowy na zasadzie wyopady na lublin, nauczenie sie skrecania ...
IMO te 100 KM do nauki w zupelnosci wystarcza, tzn widze po sobie ze rezerwy sa jeszcze wielkie. Jak chcesz sprobowac to takie cos w zupelnosci wystarcza. Ja zamierzam swojego doinwestowac przez zime i w przyszlym roku na bogato zaliczyc pełny sezon. pozdro.Marek23 - Czw 27 Wrz, 2007 Ja bym sie zastanowil na swiftem... Dużo chłopaków u nas takimi śmiga, jak go odchudzisz to jest masakra, 101 koni, 1.3, strasznie to lata...pcs - Czw 27 Wrz, 2007 mnie sie to XSI podoba bardzo, az szkoda by bylo wybebeszac bo jest zadbany.