Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Michał - Nie 11 Sty, 2015
Kenet napisał/a:
Paliłem laka takim mietkiem
heczhetorg lukp - Nie 11 Sty, 2015
rabarbar napisał/a:
Merc to 2 potencjalne problemy-pneumatyczny zawias i SBC (hamulce)
nie każda E klasa ma airmatica, zawsze mozna sparwdzic czy SBC bylo wymieniane, podobno 2.7 cdi dobry silnik,Anonymous - Nie 11 Sty, 2015 Zgadza sie,dlatego pisze ze potencjalne.O 2,7cdi słyszałem ze to najlepszy z dizli w tym modeluJanusz - Nie 11 Sty, 2015
Cytat:
Zgadza sie,dlatego pisze ze potencjalne.O 2,7cdi słyszałem ze to najlepszy z dizli w tym modelu
i jak na klekota, taką krowe itp, to całkiem przyjemnie to lata dzik - Nie 11 Sty, 2015 W cenie zbliżonej do 25k tylko jedna fura jest warta kupna:
http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=10948Anonymous - Nie 11 Sty, 2015 byłaWalle - Nie 11 Sty, 2015 Mercedes klęka z elektroniką, znajomy mechanik -Pitt też go kojarzy - uwielbia te auta - jest na czym zarobić , silnik też ma potencjał do wyje..chania, to nie jest 290 z poprzedniej generacji...
Audi A4 - przez chwilę myślałem - ale to auto jest naprawdę ciasne. Tam jest tylko dość miejsca - tyle o ile - z przodu. Reszta to pomyłka. Z tyłu dramat, bagażnik - dramat - jak w jakimś heczu. Fotele seria niewygodne, S-linowe trochę ratują, ale też nie jest cudownie... Silnik - lubi wypić.
A6 - gaz od nowości - hmmm.... Pamiętaj, że tu "pakiet startowy" będzie kilkutysięczny raczej....
Typy jak typy - każdy ma swoje. Szkoda, że nie chcesz Acco, wybierasz jakieś skarbonki, z 25 jakiś ładny automat z 2003/2004 mógłby się znaleźć KarQ - Nie 11 Sty, 2015 Tylko jeszcze kwestia skrzyni, jaki automat wkladali do acordow? Pewnie lekko zmodernizowane skrzynie z konca XX wieku. To samo sie tyczy opli, po dzis dzien wkladane sa archaiczne malpy.Kamill - Pon 12 Sty, 2015 Dobra jest czarny koń w postaci octy.
2006 kombi, kasa ok 22k.
2.0 fsi nie do zagazowania silnik, przeżyję, na benie koszt będzie taki co audi 3.0 na gazie.
Skrzynia DSG, auto ma 160k km. Nie znam sie na tych skrzyniach i nic o nich nie wiem, oprócz tego ze normalnie wymienia się tam koła dwumasowe i tarcze sprzęgła, plus dochodzi elektronika pada.
Ktoś może coś więcej powiedzieć o takim zestawie ?koma600 - Pon 12 Sty, 2015 http://otomoto.pl/ssangyo...-C35327145.html
bierz takiegoWalle - Pon 12 Sty, 2015
Kamill napisał/a:
Dobra jest czarny koń w postaci octy.
2006 kombi, kasa ok 22k.
2.0 fsi nie do zagazowania silnik, przeżyję, na benie koszt będzie taki co audi 3.0 na gazie.
Skrzynia DSG, auto ma 160k km. Nie znam sie na tych skrzyniach i nic o nich nie wiem, oprócz tego ze normalnie wymienia się tam koła dwumasowe i tarcze sprzęgła, plus dochodzi elektronika pada.
Ktoś może coś więcej powiedzieć o takim zestawie ?
Ani skrzynia, ani silnik nie są bezawaryjne. W silniku zbiera się nagar, a skrzynia już przy 100 000 km potrafi klęknąć.
Kolejny problemowy zestaw.Kamill - Pon 12 Sty, 2015
Walle napisał/a:
Kamill napisał/a:
Dobra jest czarny koń w postaci octy.
2006 kombi, kasa ok 22k.
Ktoś może coś więcej powiedzieć o takim zestawie ?
Ani skrzynia, ani silnik nie są bezawaryjne. W silniku zbiera się nagar, a skrzynia już przy 100 000 km potrafi klęknąć.
Kolejny problemowy zestaw.
Dzieki za konkretne info.PiTT - Pon 12 Sty, 2015 ciezki temat ogolnie
wez poszukaj ceeda i problem z glowy PiTT - Pon 12 Sty, 2015 a nawet i automat moze sie trafic http://otomoto.pl/kia-cee...-C35501470.html
w dieslu tez spory wyborWalle - Pon 12 Sty, 2015 poliftowy citroen C5 w automacie. Nie poszalejesz, ale:
- nie rdzewieje
- diesle rozgryzione - zresztą masz Marka jakby co
- duży w cholerę
- nie psuje się jakoś bardziej niż konkurencja
- wygodny i relaksujący