Zobacz jak płynnie Polska przeszła przez kryzys, ale nie, to nie ważne. Kraj stacza się.
Żyję w tym samym kraju co Ty, ale patrze w skali makro. Oczywiście że wkurwia mnie skok na kase z OFE - to prawdziwe skurwysyństwo, ogólnie wkurwia mnie zarządzanie w ZUS, wkurwiają mnie poniektóre przepisy US i ich interpretacja (sam jestem ofiarą na 40 k pln), ale raczej zmienia się to na lepsze niż na gorsze, a drastyczne zmiany w funkcjonowaniu, zarządzaniem Państwa raczej zahamują lub odwrócą ten trend.siema - Czw 23 Kwi, 2015
Bardzo wiarygodny test: na 20 pytań Bronisław Komorowski nie ustosunkował się do 13.Anonymous - Czw 23 Kwi, 2015 A nie zauwazyłes ze nagły spadek bezrobocia pokrywa sie z wejsciem do uni,gdy nagle kilka milionów ludzi wyjechało na zachód ,oczywiście nie za pracą tylko pozwiedzac jak twierdzi pewna posłanka PO.
Ja naprawde odnosze wrazenie ze pewna część społeczenstwa zyje w jakiejś innej rzeczywistości.Rzeczywistości kraju mlekiem i midem płynącego,w którym kazda zmiana władzy to bedzie powrót do biedy i dyktaturyAnonymous - Czw 23 Kwi, 2015
Bardzo wiarygodny test: na 20 pytań Bronisław Komorowski nie ustosunkował się do 13.
nie dostal wytycznych od donka to nie wiedział jak odpowiedziećMarek23 - Czw 23 Kwi, 2015
rabarbar napisał/a:
Ja naprawde odnosze wrazenie ze pewna część społeczenstwa zyje w jakiejś innej rzeczywistości.Rzeczywistości kraju mlekiem i midem płynącego,w którym kazda zmiana władzy to bedzie powrót do biedy i dyktatury
Bardzo wiarygodny test: na 20 pytań Bronisław Komorowski nie ustosunkował się do 13.
nie dostal wytycznych od donka to nie wiedział jak odpowiedzieć
Być może Ale to nie zmienia faktu, że ten test jest przez to nieobiektywny, gdyż by uzyskać wynik wskazujący na wspomnianego wyżej kandydata trzeba 13 razy odpowiedzieć 'nie mam zdania'.Rasputin - Czw 23 Kwi, 2015 Widać sztab mysliwego bał sie na reszte pytań odpowiadać
Btw:
Źródło: Związek Przedsiębiorców i Pracodawców.
Tak w ogóle to Polska ma najniższą kwotę wolną od myta w całej UE!!! Dodam,że dotyczy ona nas, zwykłych śmiertelników. Posłowie maja coś ok.28k zwolnienia od podatku. I jak tu mozna świadomie dalej głosować na tych bandytów Kenet - Czw 23 Kwi, 2015 Co z tego, że Bronek się na arenie międzynarodowej nie ośmieszył jak cały rząd się co chwilę ośmiesza... Tusk, premier Europejskiego kraju od 8 lat, jak go wybrali do UE to nie umiał po angielsku paru zdań powiedzieć. Tak mu zależało na robocie.Anonymous - Czw 23 Kwi, 2015
Kenet napisał/a:
Co z tego, że Bronek się na arenie międzynarodowej nie ośmieszył
hmmmm Marek23 - Czw 23 Kwi, 2015 Straszny prowincjusz. Ale jak widać, wystarczy wmówić ludziom,że opakowanie jest ładne i modne i kupią to.was79 - Pią 24 Kwi, 2015 To tak jak audi. Vw w cenie mercedesa Jakarti - Wto 05 Maj, 2015 nie wiem czy tutaj czy do humoru