Anonymous - Nie 10 Sie, 2008 Wjazd na Tor Poznań był przy okazji ostatniego ogólnopolskiego zlotu Klubu Forda Pumy. Część osób jechała turystycznie... Ja skorzystałem z okazji i sprawdziłem autko CHRZANEK - Pon 11 Sie, 2008 Co robił seat na zlocie fiorda pumy ??
A ja poprosze jeszcze pare fotek bo auto ładne.Marek23 - Pon 11 Sie, 2008
Passenger napisał/a:
Ja skorzystałem z okazji i sprawdziłem autko
Mierzyłeś może czas?Anonymous - Pon 11 Sie, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Co robił seat na zlocie forda pumy ??
Do niedawna jeździłem Pumą
Marek23 napisał/a:
Mierzyłeś może czas?
Nie było niestety takiej opcji...CHRZANEK - Pon 11 Sie, 2008
Niby racja, ale na torze na raz jechało sporo aut, tam gdzie było można to człowiek przyspieszał, tam gdzie jechali turyści, trzeba było zwalniać...pP - Pon 11 Sie, 2008 witamy witamy, fajny seacik, jak to pewnie wielu by rzekło : wygląd nawet w serii kopie po jajcach michool_vt - Pon 11 Sie, 2008
brabusss napisał/a:
witamy witamy, fajny seacik, jak to pewnie wielu by rzekło : wygląd nawet w serii kopie po jajcach
kopie tylko ludzi lubiacych vany
hejkaAnonymous - Pon 11 Sie, 2008
CHRZANEK napisał/a:
A ja poprosze jeszcze pare fotek bo auto ładne.
Bądę później.
michool_vt napisał/a:
kopie tylko ludzi lubiacych vany
Live robi to inne wrażenie...
Cupra jest 4,3 cm niższa od GTI. Van - pojęcie względne mi - Pon 11 Sie, 2008 dobrze mówisz! Jak się dobrze przyjrzeć moja panda też trochę jak coupe wygląda, a na tych kołach jest jakieś 4mm niżej niż seria na stalówkach Anonymous - Sob 16 Sie, 2008 Temat postu: siema!!!aloha!
ja Łukasz + on C2 VTS chcieliśmy Was powitać;)Bart - Sob 16 Sie, 2008 siema po raz drugi Anonymous - Sob 16 Sie, 2008 dobra pp teraz za to foPA na dzien dobry szybkie pytanie, szybka odpowiedz