Jakarti - Wto 05 Maj, 2015 Bonczek,
takich newsow jest w chuk..
brakuje mechanizmow kontroli tego shitu po prostu bo sam nepotyzm/kolesiostwo to zjawisko raczej ponadpartyjnearssss - Wto 05 Maj, 2015 To samo co z metrem i w Jaworznie też tak zrobili kamil - Wto 05 Maj, 2015 stare polskie obyczaje Jakarti - Wto 05 Maj, 2015 dokladnie, jak szlachta Bonczek - Wto 05 Maj, 2015 Tzn. powiem tak. Kumpel został radnym specjalnie dlatego ze jego wuj ogarnął po taniości wytwórnie granulatu granitowego z którego robi sie kostkę i ktorej to użyli do rewitalizacji 'starego miasta' w pewnej gminie. Kazdy jest zadowolony - oni sie zarobili, gmina ma dobrze wszystko ogarnięte. Oczywiście ta wytwórnia która była w upadłości tez została ogarnięta na wałku.
Z drugiej strony mam koleżankę w radzie nadzorczej pewnej spółki akcyjnej która ledwo dodaje 2+2 i nie rozumie po co w ogole w życiu sie wysilać. I takich tematów nie rozumiem, bo ona tylko szkodzi.
Także kolesiostwo tak, ale niech bedą z tego korzyści dla 'zwyklych' ludzi.KarQ - Wto 05 Maj, 2015 Bonk, pierwsze przypadki policzysz na palcach dwoch rak, a na drugie zabraknie wlosow na glowie.
Polityczne wybory w mniejszym/wiekszym stopniu sa realizowane powsciagliwie w wiekszych miastach, ale miasteczka, wioski itp to kwintesencja polskiej polityki Alexxx - Wto 05 Maj, 2015
KarQ napisał/a:
Bonk, pierwsze przypadki policzysz na palcach dwoch rak, a na drugie zabraknie wlosow na glowie.
Skad masz tak dokladne dane ilosciowe?KarQ - Wto 05 Maj, 2015 Wyczytalem w Twoim pamietniku.was79 - Śro 06 Maj, 2015 Wczoraj oglądałem debatę w tvp. Dobre jaja, pomidorowa recytowała, Braun jechał o Żydach i Masonach, ale i tak najlepszy był Marian Kowalski, który przyszedł z siłki, ze sterydową szczęką
Farsa do potęgi, szkoda, że za nasze $Anonymous - Śro 06 Maj, 2015 On startuje tylko dlatego ze Winnicki i Bosak nie mają jeszcze 35 lat.Zastanawiam sie w jaki sposób niektorym udalo sie zdobyc te 100tys podpisowwas79 - Śro 06 Maj, 2015 Dokładnie, nie wiedziałem, że np Tede kandyduje Bonczek - Śro 06 Maj, 2015 Janusz - Śro 06 Maj, 2015 Majk zajcev_28 - Śro 06 Maj, 2015
was79 napisał/a:
Wczoraj oglądałem debatę w tvp. Dobre jaja, pomidorowa recytowała, Braun jechał o Żydach i Masonach, ale i tak najlepszy był Marian Kowalski, który przyszedł z siłki, ze sterydową szczęką Obrazek Obrazek