B-Rey - Czw 04 Kwi, 2013 Przeczytałem kiedyś całą książkę Haynes'a i uważam, że to stosunkowo droga sprawa. Ktoś kiedyś napisał, że da się zmieścić z tym projektem w 20k ale najwięcej kasy idzie na jakieś śrubki, nakrętki, narzędzia i inne tego typu pierdoły i z 20k robi się 30k.roj - Czw 04 Kwi, 2013 jak to ma być fura do upalania (chyba, że ma stać pod domem i wyglądać) to same fele plus opony to 3-4 tys., kiera, pasy i fotele od 1,5k do 3k powiedzmy, zalać oleje, płyny, zatankować >600 a jeszcze nie ruszyliśmy ceny budowy calości Bonczek - Pią 05 Kwi, 2013 5-6 dych to jest takie minimum, które CHYBA może się udać jak weźmiemy miesiąc wolnego i będzie zapierniczać od rana do nocy i będziemy mieli wszystko na miejscu i nie wyskoczy nic ponad plan i pożyczymy część sprzętu u kogoś lub po prostu zrobimy to sami w jakimś warsztacie. Widzę ile wydałem pieniędzy na CRX`a do tej pory, może dla niektórych marny przykład ale w moim mniemaniu wystarczający, żeby mieć jakiekolwiek pojęcie na ten temat.Anonymous - Pią 05 Kwi, 2013
Bonczek napisał/a:
5-6 dych to jest takie minimum, które CHYBA może się udać jak weźmiemy miesiąc wolnego i będzie zapierniczać od rana do nocy i będziemy mieli wszystko na miejscu i nie wyskoczy nic ponad plan i pożyczymy część sprzętu u kogoś lub po prostu zrobimy to sami w jakimś warsztacie. Widzę ile wydałem pieniędzy na CRX`a do tej pory, może dla niektórych marny przykład ale w moim mniemaniu wystarczający, żeby mieć jakiekolwiek pojęcie na ten temat.
Bart - Pią 05 Kwi, 2013 niby macie rację, ale przecież Czesiek ma na oku świetne scorpio 16v za grosze, to znacząco obniży koszt projektuAnonymous - Pią 05 Kwi, 2013 TAK. Franek - Pią 05 Kwi, 2013 Michał - Pią 05 Kwi, 2013 Greg - Pią 05 Kwi, 2013 Po Wawrze lata koleś czerwonym Sevenem, widziałem kilka-kilkanaście razy na Płowieckiej gdy tam pracowałem. Odpychał się nieźle, z miejsca startując na skręconych sadził ćwierćkolistą krechę Barejka - Pią 05 Kwi, 2013 u mnie w miescinie ziomek zbudowal cos takiego, jakis czas temu bylo to cos na handel
http://www.youtube.com/wa...vRes8A&index=45Michał - Pią 05 Kwi, 2013 - jak było?
-ee....e....e.....
chyba nieźle , aż mowe odbiera
2:46 rasta - Pią 05 Kwi, 2013 Ja bym bez luź ych 50 Kpln nie podchodził do tematu.Anonymous - Pon 08 Kwi, 2013 Locost dla Czesia