Z tego co widze to kierowca seja w ostatniej scenie do najmadrzejszych nie nalezy.
Trzeba zapytać Badiego, bo za kierownicą niejaki Strozik ze Stromo Moto
A jeśli chodzi o przebieg akcji to ja to widzę podobnie jak mi. Na początku BMW opóźnia hamowanie i wciska się przed seja. Z racji tego, że nie wszedł optymalną linią ma na wyjściu niższą prędkość i sej zaczyna go dochodzić, BMW zaczyna zjeżdżać do wewnętrznej dużo wcześniej, tylko po to by seja nie wpuścić (zobaczcie gdzie jest auto poprzedzające BMW po wyjściu z tego lewego). BMW zjeżdża do lewej krawędzi dobre kilkanaście metrów za wcześnie.
Później sejcento nieco się przeliczyło i chcąc zajechać drogę BMW oraz wrócić na optymalną ścieżkę haczy o BMW i ląduje na poboczu (kierowca BMW raczej mu już w tym nie pomógł )Kamill - Wto 25 Cze, 2013
siema napisał/a:
BMW zjeżdża do lewej krawędzi dobre kilkanaście metrów za wcześnie.
Alfa która za nimi jechała jeszcze bliżej wewnętrznej i jeszcze szybciej zeszła do środka niż e36, więc to ciężko oceniam, może jak by nie było seja to optymalnie było by dla e36 zejść jeszcze bardziej do środka, skoro alfa miala po prawej mase miejsca a wolala jedna pojsc wczesniej do wewnetrznej.M - Wto 25 Cze, 2013 Ja juz pisalem ze moglo tak byc ale to co widze w lusterku to celowe dojechanie i zajebanie w plecy, to wszystko.106 - Wto 25 Cze, 2013
siema napisał/a:
M napisał/a:
Z tego co widze to kierowca seja w ostatniej scenie do najmadrzejszych nie nalezy.
moze zrobmy confcalla i zadzwonmy do strozika - bedzie lepiej Anonymous - Wto 25 Cze, 2013
106 napisał/a:
siema napisał/a:
M napisał/a:
moze zrobmy confcalla i zadzwonmy do strozika - bedzie lepiej
Jego stanowisko jest dość jasno wyrażone na FB M - Wto 25 Cze, 2013
106 napisał/a:
siema napisał/a:
M napisał/a:
moze zrobmy confcalla i zadzwonmy do strozika - bedzie lepiej
No ciekawe co powie ale byc sedzia we wlasnej sprawie M - Wto 25 Cze, 2013 Dobrze, a teraz starsi i mądrzejsi beda laskawi napisac co sie dzieje po takim wyscigu,
wjechale komus w dupe albo w bok i co ? przybijamy piatke i do domu?
Jest jakas komisja, sąd polowy? Jak to dziala?pum - Wto 25 Cze, 2013 ten który spowodował wypadek się wypinaM - Wto 25 Cze, 2013 Mowisz dEF - Wto 25 Cze, 2013 Cośtam na FB pisali, że można złożyć protest, ale to się wiąże z kosztami.Miniac - Wto 25 Cze, 2013
M napisał/a:
Dobrze, a teraz starsi i mądrzejsi beda laskawi napisac co sie dzieje po takim wyscigu..... Jak to dziala?
Jak w życiu. Co najwyżej pocisną sobie jak mężczyźni... na forum. GeKo - Wto 25 Cze, 2013 Dlatego wolę rajdy, jak coś rozdupisz to możesz winić tylko siebie ewentualnie pilota.sajfer - Wto 25 Cze, 2013 siema, Strotom Moto, od nazwiska i imienia
Kamill, optymalny tor ze środka? nigga pliz
M, nie wiem czy starsi i nie wiem czy mądrzejsi, ale mówię - nic się nie dzieje. Nawet jak poślesz czyjeś mega drogie nascar porsche w krzuny i nie będzie co zbierać. Sorry i do domu.
dEF, protest może złożyć, wtedy dadzą mu karę czasową np. W przypadku skrajnie złego zachowania i powtarzających się sytuacji to mogą robić jakieś numery jak zabranie licencji.
A co do filmików, po pierwszym myślałem że rzeczywiście Strozik się zawinął.
Potem obejrzałem ten od Szlawskiego z FB i pierwsza akcja to typowe spychanie (nie widać tego dokładnie na filmie z bmw, ale jedzie mocno do wewnętrznej i to nie jest już blokowanie). Druga akcja ciężko wyczuć, na filmie od Szlawskiego nie widać beemki, ale sej idzie idealnie prosto, nie zjeżdża na lewo na beemkę. A z koleii na onboardzie z bmw ewidentnie widać - spojrzenie w lusterko, lekki ruch kierownicą w prawo, drugie szarpnięcie kierownicą po uderzeniu. Polecam HD i pełny ekran.
A co do całej otoczki. Nigga Plizz jakie destruction derby? Takie ocierki to drobiazg, zapraszamy do rallycrossu czy do kia picanto, tam jest sieczka. To to pikuś jest i jakieś biadolenie Anonymous - Wto 25 Cze, 2013 sajfer, całe szczęście, że mamy tu experta! Wszystko jasne!
P.S.: Na tym on-boardzie z auta jadącego za Alfą i Jagermaisterem kij widać...M - Wto 25 Cze, 2013 Czyli polska mistrzem polski - jak w zyciu.