HydePark - Event Renault Sport / Bemowo 19.09.2013
dEF - Wto 24 Wrz, 2013 Ciekawe podejście do pojęcia "układ wydechowy"
Równie dobrze mogliby wystawić same te karbonowe końcówki i też nazwać to "układem wydechowym" Shymek - Wto 24 Wrz, 2013
Muzykant napisał/a:
Uwaga RRG na Puławskiej nic nie wie o takim katalogu o jakim wpomnial Shymek...
Na moje ktos tu sciemnia
Tak mówili na evencie Ja tego nie weryfikowałem bo do Wawy mi nie po drodze
P.S.
[/youtube]Greg - Wto 24 Wrz, 2013
dEF napisał/a:
Ciekawe podejście do pojęcia "układ wydechowy"
Równie dobrze mogliby wystawić same te karbonowe końcówki i też nazwać to "układem wydechowym"
No końcowy układ wydechowy Wszyscy mają takie w ofercie.
Jest jeszcze coś co wygląda jak cat-back, niewiele drożej:
http://allegro.pl/uklad-w...3529679218.htmlpum - Wto 24 Wrz, 2013 konstrukcja rodem z F1 zefir - Śro 25 Wrz, 2013 ale przyrosty mocy leszq - Śro 25 Wrz, 2013 W Reno sport jest bardzo dużo sportu....
Musze wymienić 2 naklejki, taki sprzęt tunerski powinni mieć na stanie Cassis - Czw 26 Wrz, 2013 http://francuskie.pl/ekspert-renault-sportPieQt - Czw 26 Wrz, 2013 Czyli jadąc tam jest jakaś szansa, ze będą umieli serwisować rs-awas79 - Czw 26 Wrz, 2013 Bez przesady, rs to nie jest raketsajens, F4R większość mechaników spokojnie ogarnia. Nie ma tam nic specyficznego.PieQt - Czw 26 Wrz, 2013 A mylisz się, muszę wtrącać po 2x bo nie wiedza, że jakiś dodatkowy filtr i go nie zamówią. Albo coś innego im umknie...masakra. Sam muszę im przypominać przy zamawianiu wizyty co muszą zamówić
A to skandalwas79 - Czw 26 Wrz, 2013 Zmień aso albo doradcę serwisowego, bo widać, ze kiepski warsztat wybrałeś, jak filtra nie potrafią zamówić z check listy.
Ja z klijo nie miałem żadnego problemu, Pan Waldemar wszystko od ręki załatwiał Kenet - Czw 26 Wrz, 2013
was79 napisał/a:
Pan Waldemar wszystko od ręki załatwiał
Vlodarsky - Pią 27 Wrz, 2013 Był u mnie Pan Cliówką po olej z takim Akrapovicem na pokładzie. Ładnie cicho mruczy taki wydech. Miał od pierwszego kata do końca.Anonymous - Pią 27 Wrz, 2013
Vlodarsky napisał/a:
Miał od pierwszego kata do końca.
Od "pierwszego właściciela" brzmi lepiej...PiTT - Pią 27 Wrz, 2013
Vlodarsky napisał/a:
Był u mnie Pan Cliówką po olej z takim Akrapovicem na pokładzie. Ładnie cicho mruczy taki wydech. Miał od pierwszego kata do końca.