Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] kombi diesel do 23-24 tysi pln
PiTT - Śro 02 Paź, 2013 niestety w moim przypadku nie ma sensu zmieniać fury na taką która ma bagażnik mniejszy o ponad 100l
co innego taki s-max Jakarti - Śro 02 Paź, 2013
pcs napisał/a:
to jednak nie jest szrot, ze warto po niego z gor jechac?
jesli po obejrzeniu podwozia i ew. sprawdzeniu napędu i turbo będzie ok to ja bym jechał po to auto nawet z Czech
my obejrzyliśmy z zewn. i wewn. - wychodzi, ze auto jest bardzo ok pcs - Śro 02 Paź, 2013 hmm to czemu alex napisal ze zlom ?
moze jednak zobacze
poza tym zamkiem to ma dziure w siatce w bagazniku, chcialem powiedziec
a kopcil?siema - Śro 02 Paź, 2013
pcs napisał/a:
hmm to czemu alex napisal ze zlom ?
Taktyka
Ja kiedyś na jednym forum zapytałem czy ktoś mógłby mi obejrzeć pięknego dużego Fiata... niedługo po tym ogłoszenie stało się nieaktualne...pcs - Śro 02 Paź, 2013 kurna, ale to audi nie stoi od tygodnia tylko sporo dluzej ...pcs - Śro 02 Paź, 2013 kurna, ale to audi nie stoi od tygodnia tylko sporo dluzej ...Kamill - Śro 02 Paź, 2013
PiTT napisał/a:
niestety w moim przypadku nie ma sensu zmieniać fury na taką która ma bagażnik mniejszy o ponad 100l
co innego taki s-max
michool_vt - Śro 02 Paź, 2013 Jakarti - Śro 02 Paź, 2013 nie wiem czemu dlugo stoi. moze jest relatywnie drogi do konkurentow ze swojego rocznika?
jesli z mechanika jest wszystko git to wydaje sie byc dobrą opcją.anjas - Śro 02 Paź, 2013 to jadę go kupić, w sumie przyda się taki dizel.Anonymous - Sob 05 Paź, 2013 Jakis Frajer kupil ponoc dzisiaj to auto